Kjære Ullensvang hotell- som jeg er så glad i! Dette skriver jeg av kjærlighet til stedet- og hotellet, i håp om at det blir tatt tak i. Jeg har vært gjest på hotellet sikkert 10 ganger, men siste gangen nå i juni viste at noe har skjedd. Ikke fyr i peisen i resepsjonen, ingen friske blomster på bordene- altså førsteinntrykket er dåeligere enn før. Det var ikke mulig å kjøpe annen mat kveldstid enn buffén, dette er nytt.
Frokost og middagsbuffén var svært, svært enkel ifht. hva den har vært tidligere, og dessert-buffén var en STOR skuffelse. Det var ikke skikkelig iskrem, bare en billig røre som skulle ligne vaniljeiskrem og sorbe, kakene var enkle og virket produsert på en fabrikk, ost og kjeks bordet var borte vekk, gele, fromasj og vaniljesaus var vekk (for barna), fruktbordet var vekk, den stilige honningbrettet med ekte honning var vekk- alt virket mye mye mer billig og dårlig enn før. Veldig trist! ! Vannet i boblebad og basseng var ISKALDT, noe det ikke har vært før. Minibaren fjernet fra rommet? Hva i all verden er det som har skjedd? Jeg håper dette blir tatt tak i og tilbakeført, slik at hotellet har et kvalitetsmerke som gjør at man vil komme tilbake.