Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
eDreams
Priceline
USD 279
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 09.02.23
Bestill nå, betal under oppholdet
Vio.com
Etrip
StayForLong
Se alle 8 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (98)
Filtrer anmeldelser
98 resultater
Vurdering fra reisende
72
15
9
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
72
15
9
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2833 av 98 anmeldelser
Anmeldt 15. september 2018

Jeg hadde lest om Haaheim Gaard og lenge hatt lyst til å besøke stedet som har fått mye skryt for beliggenhet, lokaliteter og mat. I sommer bød anledningen seg. Haaheim Gaard ligger i et naturskjønt område på Tysnes. Lokalitetene kan ikke bli mer romantiske så alt skulle ligge til rette for et flott opphold.

For min mann og meg ble oppholdet en stor skuffelse på tross av veldig fint rom med utsikt i naturskjønne omgivelser. Service og mat var langt fra bra. Vi forventer at de som jobber på et norsk overnattingssted kan forstå og snakke norsk, i det minste at de kan gjøre seg forståelig på engelsk. Vi traff mange der som hadde store problemer med både norsk og engelsk.

Haaheim ligger i et flott turterreng i nærheten av Tysnessåta og dette reklamerer Haaheim med. Men da vi forhørte oss med personalet, var de uvitende om turmulighetene, men klarte til slutt å finne fram til en brosjyre de hadde liggende i en skuff.

Maten hadde vi gledd oss til da vi hadde hørt mye positivt om den. Det viste seg at det kun var en middagsrett på menyen hver dag. Det var ikke en gang mulig å velge mellom kjøtt og fisk. Personalet prøvde begge dagene å prakke på oss flere retter enn vi ønsket. Vi fikk hjortefilet den ene dagen og oksefilet den neste. Maten smakte helt greit, men var langt fra uforglemmelig. Vi fikk servert brød i forkant av måltidet. Ett mørkt med mye karve og et lyst brød med ubestemmelig smak. Jeg er ikke glad i karve i brød og kunne tenkt meg et helt ordinært grovt brød. Disse to brødtypene fikk vi servert til middag også neste dag i tillegg til begge frokostene. Brødet ble bare hardere og tørrere for hvert måltid som gikk og var til slutt nesten uspiselig. Annet brød ble ikke servert. Hvorfor i all verden serverer de så dårlig brød når de har bakerovn tilgjengelig og kan bake mer velsmakende brød hver eneste dag? Til og med masseprodusert brød i dagligvarebutikkene smaker langt bedre enn det vi fikk servert. Frokostbuffeen var også en skuffelse bortsett fra deilige smoothie. En stor del av frokostbordet bestod av gamle middagsrester. Vi kunne tydelig se hva som hadde blitt servert de foregående dagene. Ikke noe galt i å bruke middagsrester, men de bør ikke være dominerende. Rett skal være rett. Det var mulighet for å spise svett ost og spekemat. Første morgenen fikk vi tilbud om egg og bacon. En av de øvrige gjestene ønsket eggerøre i stedet for speilegg, men det var ikke mulig. Omelett kunne hun imidlertid få. Utrolig dårlig service etter min mening. Vi var riktignok få gjester midt i fellesferien, men den maten og servicen som vi opplevde, bør ikke Haaheim være bekjent av.

Da vi bestilte, hadde vi fått oppgitt rompris inkl. frokost. Tror du ikke at resepsjonisten prøvde å ta betalt for frokost i tillegg! Det nektet vi, og dette ble heldigvis akseptert uten noe mer om og men.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
2  Takk, AnnyO_11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
haaheimsguten, Eier på Haaheim Gaard, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2018

Hei Anny
Utrulig trist at du var skuffet over Haaheim, det gjer oss virkelig lei oss.
Me skulle sjølvsagt ønske at dere hadde fortalt oss om dette etterkvart slik at me kunne ordne det for dere.
Me er veldig glad for at dere likte rommet deres og at stedet var romantisk.
Vi beklager om presentasjon av meny opplevdes som å presse på dere flere retter.
Nokre få ting må vi berre poengtere, middagsrestene blir ikkje brukt til frokosten. Vi lager alt pålegget til frokosten sjølv. Brødet du henviser til med karve, er surdeigsbrød. Frokosten er ein del av romprisen, men står for seg sjølv fordi den må det og av ulik mva. Så dere fekk rommet da billigere enn det dere hadde fått oppgitt. Eg husket faktisk at vår medarbeider som hadde utsjekk fortalte om episoden under utsjekk. Du hadde hevdet at han prøvde å lure deg, og du forsto ikkje hvorfor frokosten sto for seg sjølv med egen pris. Han opplevde situasjonen som svært vanskelig og valgte å gi deg rommet billigere.
Vi har ein blanding av norske og utenlandske medarbeidere, om dere syntest det var vanskelig på engelsk, kunne vi heilt sikkert byttet bord med ein av dei norske kelnerne. Me har mange utrulig koselige medarbeidere fra mange land.
Eg skjønner at du sannsynligvis ikkje ønsker å komme tilbake til oss, men det er likevel utrulig trist at du sitter igjen med dette inntrykket av hotellet.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2018 via mobile enheter

Å gi gave til en som har «alt» er ikke lett, så noe som kan oppleves og nytes fant jeg måtte være den ultimate gaven til min mann, og Haaheim Gaard har jeg hørt og lest om i mange år, så da ble valget lett. Super service fra første stund når jeg henvendte meg til dem for å få priser og bestille. Som ventet ble gaven mottatt med begeistring, og i går, 30.08.18 var dagen for overnatting og 4 retters middag skulle skje. Hadde det ikke vært for bilder jeg tidligere har sett fra Haaheim Gaard, så hadde jeg nok blitt skeptisk der vi kjørte oppover, gjennom tett skog, men du verden for et syn og utsikt som møtte oss da vi var vel fremme. Og det fantastisk koselige rommet vi fikk tildelt, nr 7, nostalgi de luxe. Eneste minus var at det kun var badekar, ikke dusj, og med dårlige bein var det en dårlig kombinasjon å komme seg i/ut av. Da vi ankom såpass tidlig og det var mange timer til middag fikk vi servert lekre smørbrød, nydelig. Middagen om kvelden var 4-retters med hjort som hovedrett, skutt på Tysnes, kortreist som bare det. Nydelig mat, til tross for at hjorten kunne vært litt varmere og min mann som er utrolig glad i saus nok kunne tenkt seg litt mer av rødvinssausen. Men, alt i alt, et veldig bra måltid. Kvelden ble avsluttet med at husfar Torstein foretok en liten omvisning og fortalte litt av historien til gården, og et vakker sanginnslag fikk vi også. Tenk å få oppleve noe slikt, uforglemmelig. Anbefaler virkelig en tur hit, og kanskje nettopp du får oppleve velværeavdelingen som snart står klar. Vi vil iallefall tilbake hit.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, esthermarief_raask
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
haaheimsguten, Eier på Haaheim Gaard, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2018

Hei Esther
Så koselig å ha dere på besøk, gleder oss til neste gang. Min oss på at dere vil ha badekar når dere bestiller, så ordner vi det.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2018 via mobile enheter

Haaheim gård skuffer ikke.
Fin beliggenhet med god utsikt. Veldig hyggelige lokaler i «gammel» stil.
Hyggelig og meget positiv betjening.
Maten bar meget, meget god. Men vinpakken kunne vært bedre avstemt til maten etter min smak da.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Bjørn M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
haaheimsguten, Eier på Haaheim Gaard, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2018

Hei Bjørn
Så hyggelig med besøk, og veldig kjekt dere koste dere. Du må gjerne være med ein tur i vinkjelleren neste gang, så kan vi diskutere valgene litt.
Gleder oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2018

Vi feiret bryllup med våre nærmeste på Haaheim Gaard og må få rose både husfar Torstein, kokken og de flinke servitørene for en utrolig god service fra start til slutt. Nydelig mat, både middag og frokost. Flott hage og usedvanlig mange fine detaljer gjør dette til et helt unikt hotell. Anbefales på det varmeste. Mvh Lisbeth

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Liscla2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
haaheimsguten, Eier på Haaheim Gaard, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2018

Hei Lisbeth
Så hyggelig å ha bryllup for dere her. Utrulig koselig.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2018 via mobile enheter

Var i bryllup på hotellet. Det var en opplevelse vi vil huske lenge. Maten var smakfull. Rommet var eventyrlig dekorert med en herlig blanding av gamle antikviteter og nyere møbler, som selvsagt passer perfekt inn i stilen. Atmosfæren på hotellet var herlig, med tusenvis av små spennende ting å oppdage. Den nye delen passer perfekt til den eldre delen av bygningsmassen. Hagen var full av vakre blomster og urter, og badet i solskinn var den et perfekt sted å fotografere et brudepar. Innehaveren bidro med vakker sang under vielsen, og små morsomme historier utover kvelden. Sammen med sin hyggelige og imøtekommende betjening, var han med på å gjøre kvelden minnerik for alle.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, sirenlill
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
haaheimsguten, Eier på Haaheim Gaard, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2018

Så kjekt å ha dere her på besøk. Tusen takk for fine tilbakemeldinger.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser