Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 291
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 25.08.22
eDreams
Agoda.com
USD 288
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 25.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
ZenHotels.com
FindHotel
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (96)
Filtrer anmeldelser
96 resultater
Vurdering fra reisende
71
15
8
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
71
15
8
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 96 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

På vår rundtur i Sunnhordland så tok vi lunsj på Haaheim gård. Og i dag var det Blomkål suppe. Og den var god. Den er så god at til og med de som ikke liker Blomkålsuppe vil like denne.

Og med en liten tur i hagen så ble dette en fantstisk opplevelse.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, joivha66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Feiret bryllupsdag her. Fikk dessverre ikke rom, så spiste middag.

Haaheim er et spesielt sted. For seg selv i skogen, med en fin hage rundt.

Nydelig mat. Spesielt sjømaten: kamskjell (1. rett) og torsk (2. rett). Jeg har sjelden smakt bedre torsk.

Vinpakken matchet fint.

Torstein (innhaver) hadde et innslag hvor han sang og underholdt. Veldig bra! Vi spiste imidlertid tidlig (kl 1800) og dette kom etter fem retter mens vi drakk kaffen. Noe å tenke på - for dette vil du ikke gå glipp av :)

Ellers er servicen mer sjarmerende enn profesjonell, men det passer gjerne når man befinner seg «midt i skogen».

Vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, OK82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Vi var 3 vennepar som var her en onsdag i juli. Vi hadde store forventninger til stedet. Disse forventningene ble mer enn innfridd, flotte rom, hyggelig betjening og fantastiske måltider. Nydelige uteområde, flott hage. Rolig og fredelig atmosfære!
Kan absolutt anbefales

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 226nilsn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juni 2021 via mobile enheter

Ledergruppen på 7 har virkelig fått en fantastisk service og mottagelse på Haaheim Gaard!
En liten svipptur nedom sjokoladefabrikken med servering av ferske deilige donuts laga av husfar Torstein selv var ikke dumt. Vi koste oss med litt shopping og soling på den kommende uterestauranten.
Mat vart det i bøtter og spann, , om noen av oss stønnet litt av den store mengden av mat, så sukket vi desto mer over de himmelske smakene!!! Terningkast 6!!!!!

På Haaheim skal ein ikkje døy sulten seier husfaren,
Det stemmer, mette var vi fra vi kom til vi gikk

Vi bare elsker Haaheim Gaard❤️❤️❤️❤️

Kjem alltid tilbake til Magiske Haaheim Gaard

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, CharlotteHageberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. mai 2021 via mobile enheter

Det er vanskelig å finne et vakrere sted enn Haaheim Gaard i Uggdal. Fantastiske omgivelser, flotte bygninger, også den vakre hagen. Egen urtehage hvor deilige dufter spres utover. Maten er meget god hvor mesteparten er produsert av kortreiste lokale råvarer. Hovedretten i 7 retteren som vi falt for var den møreste og beste indrefilet av okse vi noensinne har smakt. Vinpakken til maten var og særdeles godt sammensatt til de ulike rettene og smakte nydelig. Det som trakk ned var mangelfull oppfølging fra personale, med noen få hederlige unntak. Tomme glass fra kvelden før sto fortsatt på på bordene på terrassen dagen etter. Stoler og bord sto i hulter til bulter på terrassen. Fulle askebegre der hvor røyking var tillatt. Her var det ikke ryddet fra dagen før. Lørdagen var vi på et særdeles godt seminar som varte hele dagen. Med i prisen skulle det være et mellommåltid kl. 1600. Det kom aldri, enda foreleser etterlyste det 2 ganger. Mange slike detaljer trekker dessverre ned et opphold i idylliske omgivelser med vakre bygninger og nydelig natur. Vi er imponert over hva innehaveren har klart å bygge opp fra noe som for 10 år siden var en falleferdig gard med et utedo. Men her må justeringer til på personell siden, ikke minst når det gjelder opplæring, for dette var ikke godt nok...

Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Arild99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser