“Helt fantastisk.”
Anmeldelse av Mandelhuset Restaurant

Mandelhuset Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 3 Restauranter i Tysnes
Beskrivelse: Mandelhuset er ein restaurant med eit godt kjøken og ein god bar! Me har og eit flott selskapslokale samt på toppen moglegheit for overnatting. Kjøkenet vårt lagar dei lekkraste rettar. Me meinar at maten me serverer skal vera god, mettande og av ekte råvarer. Baren vår har fått seg ei oppgradering, og me tør påstå at me nærmar oss ein cocktailbar. Så no får du prøva og sjå kva du syns. Leilighetane er små, men koselige. Dei har alt du treng: seng, bad og kjøken.
Anmeldt 19. desember 2018

Nydelig mat fra distriktet rundt Tysnes. Tilberedt og presentert på høyt nivå.
En service fra personale du bare kan drømme om, kunnskap og omgjengelighet.
Beste mat og service jeg har hatt siste 10 år!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, heidaa19
Patrick M, Eier på Mandelhuset Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. desember 2018

Tusen takk for tilbakemeldinga di. Veldig kjekt å lesa at du hadde ein så god oppleving hos oss, det er me veldig glad for. Håpar du kjem tilbake ein gong, me skal fortsetta å gjer vårt ytterste for å gje ein god oppleving.

Helsing Patrick på Mandelhuset.

Anmeldt 21. oktober 2018

Vi feiret min farmors 85 årsdag i Mandelhusets "Sjøhus". Dette er et trivelig separat lokale kan er ypperlig til de som ønsker en litt mer privat opplevelse. Vi spiste en treretters, anbefalt av kokken. Maten var strålende, vertskapet var hyggelig og opplevelsen var super. Jeg har besøkt Mandelhuset utallige ganger tidligere, og slik jeg ser det så passer det både for dem som ønsker utvalgte "fine dining" menyer, eller en enkel À la carte i solen. Jeg kommer tilbake.

Dato for besøk: september 2018
Takk, martinkK9248OH
Patrick M, Eier på Mandelhuset Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2018

Tusen takk for fine ord. Me er veldig glad i å ordne selskap til gjestene våre, og enda kjekkere er det når me får sånne fine tilbakemeldinger. Takk for at de bruker oss, me håper me kan vera eit godt tilbod til dykk i framtida og.
Du er alltid hjarteleg velkomen.

Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Flott restaurant i flotte omgivelser. Kan virkelig anbefale fiskesuppe, og service, både i restaurant og bar er friskt og kjapt.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Cato T
Patrick M, Daglig leder på Mandelhuset Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2018

Tusen takk for ein tilbakemelding og veldig kjekt at du likte deg hos oss.

Hjerteleg velkomen tilbake.

Helsing Patrick M.
Daglig leder.

Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Etter ein flott tur på Tysnessåto under Tysnesfest valgte me å stoppa på Mandelhuset på heimveg og få oss middag.Me fant oss eit bord og fekk bestilt maten ved bardisken.Me hadde ikkje før sett oss og smakt på drikkevarene så kom maten på bordet.Nokon fekk Entrecote som smakte aldeles nydeleg og noken skalldyrsalat som inneholdt masse reker men berre 3 kreps,men smakte godt.Vatn fekk me på bordet då me spurde om det og alt i alt ein god opplevelse.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, OddfridT
Patrick M, Eier på Mandelhuset Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2018

Hei og takk for fin tilbakemelding.

Veldig hyggeli å høyra at de hadde ein fin oppleving hos oss under Tysnesfest. Me har litt forenkla konsept dei dagane, så derfor er det bestilling i baren. Skalldyrsalaten burde me kanskje endra namn til rekesalat, grunnen til at det er lite sjøkreps i den er rett og slett på grunn av kostnaden (ville blitt ein dyr salat). Men takk for tilbakemeldingen, me tar det med oss vidare.

Vonar de kjem tilbake ved seinare anledning :)

Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

I en ganske glissent besøkt restaurant, måtte vi selv finne meny, og gå til disken for å bestille. Vann måtte vi også hente selv. Før maten kom på bordet, vanket det intet brød eller smør, eller annet å bite i. Slikt trekker inntrykket godt ned.

Men breiflabben, rødvinssausen, pureen og gulrøttene var gode. Potetene var litt bløte.

Så alt i alt: greit nok.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, mortenj960

Hei og takk for tilbakemeldinga di.

Eg har forståelse for at du reagerer på dei punktene, men håper eg får lov til å forklare litt. Denne veka var det Tysnesfest, på festivalen var det 26 000 besøkende i ein kommune der det normalt er 2800 innbyggere. Det gjer at me må forenkle konseptet vårt veldig sånn at me klarer å ta unna dei ekstra gjestene. Det er ikkje ideelt, men me prøver å gjer det beste utav det, sånn at systemet fungerer heile tida. Det virker nok litt rart når det er glissent/mindre gjester i restauranten. Men litt før/etter kan det plutselig vera overfullt, så då må me nesten kjøra det konseptet heile tida under festivalen. Veldig kjekt at de likte maten, den jobba me mykje med for å sikra kvalitet i store kvantum :)

Takk for tilbakemelding, me tar det med oss til neste år og prøver å finpussa på modellen.

Vonar de kjem tilbake ved seinare anledning :)

Reisende som så på Mandelhuset Restaurant, så også på

Tysnes, Tysnes kommune

Har du vært i Mandelhuset Restaurant? Del dine erfaringer!