Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig julemat”
Anmeldelse av Mandelhuset Restaurant

Mandelhuset Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 2 Restauranter i Tysnes
Prisklasse: USD 5 - USD 35
Beskrivelse: Mandelhuset er ein restaurant med eit godt kjøken og ein god bar! Me har og eit flott selskapslokale samt på toppen moglegheit for overnatting. Kjøkenet vårt lagar dei lekkraste rettar. Me meinar at maten me serverer skal vera god, mettande og av ekte råvarer. Baren vår har fått seg ei oppgradering, og me tør påstå at me nærmar oss ein cocktailbar. Så no får du prøva og sjå kva du syns. Leilighetane er små, men koselige. Dei har alt du treng: seng, bad og kjøken.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Mandelhuset er ein restaurant med eit godt kjøken og ein god bar! Me har og eit flott selskapslokale samt på toppen moglegheit for overnatting. Kjøkenet vårt lagar dei lekkraste rettar. Me meinar at maten me serverer skal vera god, mettande og av ekte råvarer. Baren vår har fått seg ei oppgradering, og me tør påstå at me nærmar oss ein cocktailbar. Så no får du prøva og sjå kva du syns. Leilighetane er små, men koselige. Dei har alt du treng: seng, bad og kjøken.
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

På et så lite men nydelig sted som Tysnes så er det fantastisk at det finnes en restaurant av dette kaliberet. Anledningen denne gangen var en liten julelunsj med forretningsforbindelser. Vi hadde ikke bestilt bord og kom på et travelt tidspunkt der store deler av restauranten var booket til større grupper.

Det til tross var det ingenting å si på bevertningen eller menyen. Hjelpsom som betjeningen var sjekket de ut om de hadde julemat til oss også. Dette var i utgangspunktet ikke på menyen, men de hadde laget så mye til gruppene at vi også kunne få.

Lokalene er flotte å være i og det er en god atmosfære der. Dette førte til at vi fikk en hyggelig julelunsj med nydelig dessert.

Kan trygt komme tilbake hit.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Jan F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Patrick M, Eier på Mandelhuset Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. januar 2019

Hei og tusen takk for din fine tilbakemelding. Veldig kjekt at de hadde ein fin oppleving hos oss, me var glad for at me klarte å ordne det til dykk.

De er alltid hjarteleg velkomen tilbake.

Helsing Patrick på Mandelhuset

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (55)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3135 av 56 anmeldelser

Anmeldt 19. desember 2018

Nydelig mat fra distriktet rundt Tysnes. Tilberedt og presentert på høyt nivå.
En service fra personale du bare kan drømme om, kunnskap og omgjengelighet.
Beste mat og service jeg har hatt siste 10 år!

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, heidaa19
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Patrick M, Eier på Mandelhuset Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. desember 2018

Tusen takk for tilbakemeldinga di. Veldig kjekt å lesa at du hadde ein så god oppleving hos oss, det er me veldig glad for. Håpar du kjem tilbake ein gong, me skal fortsetta å gjer vårt ytterste for å gje ein god oppleving.

Helsing Patrick på Mandelhuset.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2018

Vi feiret min farmors 85 årsdag i Mandelhusets "Sjøhus". Dette er et trivelig separat lokale kan er ypperlig til de som ønsker en litt mer privat opplevelse. Vi spiste en treretters, anbefalt av kokken. Maten var strålende, vertskapet var hyggelig og opplevelsen var super. Jeg har besøkt Mandelhuset utallige ganger tidligere, og slik jeg ser det så passer det både for dem som ønsker utvalgte "fine dining" menyer, eller en enkel À la carte i solen. Jeg kommer tilbake.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, martinkK9248OH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Patrick M, Eier på Mandelhuset Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2018

Tusen takk for fine ord. Me er veldig glad i å ordne selskap til gjestene våre, og enda kjekkere er det når me får sånne fine tilbakemeldinger. Takk for at de bruker oss, me håper me kan vera eit godt tilbod til dykk i framtida og.
Du er alltid hjarteleg velkomen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Flott restaurant i flotte omgivelser. Kan virkelig anbefale fiskesuppe, og service, både i restaurant og bar er friskt og kjapt.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Cato T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Patrick M, Daglig leder på Mandelhuset Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2018

Tusen takk for ein tilbakemelding og veldig kjekt at du likte deg hos oss.

Hjerteleg velkomen tilbake.

Helsing Patrick M.
Daglig leder.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Etter ein flott tur på Tysnessåto under Tysnesfest valgte me å stoppa på Mandelhuset på heimveg og få oss middag.Me fant oss eit bord og fekk bestilt maten ved bardisken.Me hadde ikkje før sett oss og smakt på drikkevarene så kom maten på bordet.Nokon fekk Entrecote som smakte aldeles nydeleg og noken skalldyrsalat som inneholdt masse reker men berre 3 kreps,men smakte godt.Vatn fekk me på bordet då me spurde om det og alt i alt ein god opplevelse.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, OddfridT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Patrick M, Eier på Mandelhuset Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2018

Hei og takk for fin tilbakemelding.

Veldig hyggeli å høyra at de hadde ein fin oppleving hos oss under Tysnesfest. Me har litt forenkla konsept dei dagane, så derfor er det bestilling i baren. Skalldyrsalaten burde me kanskje endra namn til rekesalat, grunnen til at det er lite sjøkreps i den er rett og slett på grunn av kostnaden (ville blitt ein dyr salat). Men takk for tilbakemeldingen, me tar det med oss vidare.

Vonar de kjem tilbake ved seinare anledning :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mandelhuset Restaurant, så også på

Tysnes, Tysnes kommune

Har du vært i Mandelhuset Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.