Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk!”
Anmeldelse av Mandelhuset Restaurant

Mandelhuset Restaurant
Bestill bord
2
søn. 17.10.
20:00
Vurdert som nr. 2 av 2 Restauranter i Tysnes
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 38
Beskrivelse: Mandelhuset er ein restaurant med eit godt kjøken og ein god bar! Me har og eit flott selskapslokale samt på toppen moglegheit for overnatting. Kjøkenet vårt lagar dei lekkraste rettar. Me meinar at maten me serverer skal vera god, mettande og av ekte råvarer. Baren vår har fått seg ei oppgradering, og me tør påstå at me nærmar oss ein cocktailbar. Så no får du prøva og sjå kva du syns. Leilighetane er små, men koselige. Dei har alt du treng: seng, bad og kjøken.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Mandelhuset er ein restaurant med eit godt kjøken og ein god bar! Me har og eit flott selskapslokale samt på toppen moglegheit for overnatting. Kjøkenet vårt lagar dei lekkraste rettar. Me meinar at maten me serverer skal vera god, mettande og av ekte råvarer. Baren vår har fått seg ei oppgradering, og me tør påstå at me nærmar oss ein cocktailbar. Så no får du prøva og sjå kva du syns. Leilighetane er små, men koselige. Dei har alt du treng: seng, bad og kjøken.
Anmeldt 10. august 2020

Mandelhuset har et fantastisk kjøkken, om det er vanlig restaurantbesøk eller selskap, me er alltid fornøyd! Har også mange gode kulturelle arrangement i flotte nye lokaler! Ei perle på Tysnes :)

Dato for besøk: august 2020
Takk, 309solveigt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
patrickmR5569HD, Eier på Mandelhuset Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Me er veldig stolt over kjøkenet vårt, så takk for at du fremhever det. Me er heldige som har så flinke som styrer det, no har me og to kokkelærlinger, så framtida skal vera lys. Tusen takk for besøket og gleder oss til de kjem attende.

Helsing Patrick på Mandelhuset

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (48)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 48 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2020

Vi kom båtveien fra Fana og fikk flott plass på Mandelhusets egne brygge. Koste oss i solveggen med litt godt i glasset og bestilte i ro og mak via Order-appen. Del 1 av lunchen ble inntatt ute i solen.
Patrick tok seg så tid til å vise oss det flotte naustet og den nye delen av restauranten før vi flyttet oss inn og fikk hovedretten og desserten
Alt smakte fortreffelig og det var god størrelse på rettene!

Vi har allerede anbefalt stedet til flere og kommer gjerne tilbake neste år når vi ferierer i Fanafjorden! Takk for oss!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Jaatog
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
patrickmR5569HD, Eier på Mandelhuset Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Veldig kjekt å ha dykk på besøk, og veldig kjekt å høyra at de hadde det fint hos oss. Skulle berre menagle at de fekk omvisning, alltid kjekt :) Tusen takk for besøket og gleder oss til de kjem attende.

Helsing Patrick på Mandelhuset

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020

God mat av de beste ingredienser. Kjempebra og hyggelig service. Bra kvalitet/pris forhold. Kommer igjen!

Dato for besøk: august 2020
Takk, nynkerimada
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
patrickmR5569HD, Eier på Mandelhuset Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Tusen takk for fine ord. Me er opptatt av av råvarene våre er gode og av kvalitet, så me blir glad når de legg merke til det. Takk for besøket og vonar de kjem attende ved seinare anledning.

Helsing Patrick på Mandelhuset

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Mandelhuset er verdt ein omveg, uansett. Uvanleg god akustikk og lavmælt muzak gav ei roleg ramme rundt lunsjen. Hyggeleg og oppmerksom kelner, og ein enkel men godt samansett meny. Me valde ost- og skinkefat som forrett; velsmakande geitost med tang, lokalprodusert, med perfekt salta spekeskinke som hadde reist litt lenger. Kompott, flatbrød og oliven var supert fylgje. Hovedrett lun confitert andebryst-sandwich. Utruleg godt smakssett og presentert. Dessert kvikklunsj-mousse med pasjonsfruktglace og vaniljesaus. Godt og mektig. Takk for maten! Flinke med smittevern og covid-avstand.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Toredador16
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
patrickmR5569HD, Eier på Mandelhuset Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2020

Hei og tusen takk for fine ord, veldig glad for at du likte deg hos oss. Me skal fortsette arbeide hardt for å gjer framtidige gjster like fornøyd. Takk for besøket og hjarteleg velkomen attende.

Helsing Patrick på Mandelhuset.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2019 via mobile enheter

Flotte lokaler plassert ved sjøen i Våge på Tysnes.
Bestilte moulesfrittes og dessert solbærmoussekake på direkten då vi hadde litt lita tid.
Dette tok 1,5 timer frå vi bestilte til desserten kom. Og kaffen kom dessverre ikkje før desserten var spist opp.
Servicen var ok når servitøren var til stede. Men det var dei ikkje ofte desverre.
Dette tok alt for lang tid. Lunsjen var god ,men desderten litt under middels desverre.
Håper på litt betre service neste gang.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, 261runes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Patrick M, Eier på Mandelhuset Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2019

Hei og takk for besøk og ein god tilbakemelding.

Beklager for denne hendelsen, det er ikkje slik me ønsker at servicen skal vera. Me lev og ånder for gjestane våre, men stundom feilar me, det gjorde me tydelig her.
Me tek vare på denne tilbakemeldingen og skal bli betre. Livet er ei reisa, me lærar så lenge me lever.

Beklager igjen, og vonar de kjem tilbake ved seinare anledning.

De er alltid hjarteleg velkomen, helsing Patrick på Mandelhuset.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mandelhuset Restaurant, så også på

Tysnes, Tysnes kommune

Har du vært i Mandelhuset Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din