“3 retters”
Anmeldelse av Mandelhuset Restaurant

Mandelhuset Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 3 Restauranter i Tysnes
Beskrivelse: Mandelhuset er ein restaurant med eit godt kjøken og ein god bar! Me har og eit flott selskapslokale samt på toppen moglegheit for overnatting. Kjøkenet vårt lagar dei lekkraste rettar. Me meinar at maten me serverer skal vera god, mettande og av ekte råvarer. Baren vår har fått seg ei oppgradering, og me tør påstå at me nærmar oss ein cocktailbar. Så no får du prøva og sjå kva du syns. Leilighetane er små, men koselige. Dei har alt du treng: seng, bad og kjøken.
Anmeldt 11. juli 2022

Middelmådig 3 retters. Tørr og smakløs kongekrabbe til forrett. Nydelig skalldyrsaus til hovedretten, men lysingen bar preg av å være langt fra fersk. Desserten med lys sjokolade var helt ok.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Amblek
Patrick M, Eier på Mandelhuset Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2022

Tusen takk for besøket og tusen takk for fin tilbakemelding.

Her har me desverre feila og sett derfor ekstra stor pris på tilbakemeldinga di.
Kongekrabben skulle ikkje vera tørr, her må me nok rett og slett oversteikt den uten å fanget det opp. Beklager dette veldig!

Takk for at du likte skalldyrsausen, den bruker me god tid på og bruker gode råvarer. Lysingen skal ha vore fersk, men beklager at det ikkje virket sånn. Me bruker aldri fryst fisk, men det vil ikkje nødvendigvis garantere kvaliteten, sånn som her i dette tilfellet. Beklager igjen.
Takk for at du syns desserten var ok.

Her har me heilt klart eit forbedringspotensiale, og me skal bruka denne tilbakemeldinga for å bli betre. Takk for at du tok deg tid til å skriva den og vonar du kjem tilbake ved seinare anledning og prøver på nytt.

Du er alltid hjarteleg velkomen tilbake.

Helsing Patrick på Mandelhuset

Anmeldt 30. juni 2022 via mobile enheter

En fin opplevelse for hele familien!
God mat og drikke //// kan absolutt anbefales i alle settinger. Reis til Tysnes og opplev Mandelhuset

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Christian O
Patrick M, Eier på Mandelhuset Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juli 2022

Tusen takk for fine ord, og tusen takk for besøket. Me er veldig glad for at du valgte å besøke oss og vonar du kjem attende. Du er alltid hjarteleg velkomen.

Helsing Patrick.

Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

På tur sørover fra Bergen, var Tysnes og Våge et naturlig stoppested. Mandelhuset har jeg blitt anbefalt av flere. Det er bare å si at anbefalingene var korrekte. Ypperlig mat servert av kompetente og trivelige ansatte. Været var flott og plassene ute var et godt sted å spise og nyte finværet. Systemet med matbestilling og betaling via app eller nettside fungerte utmerket. Stedet anbefales og er vel verdt bilturen fra Bergen. Etter maten kan man jo utforske alt Tysnes har å by på, og det er mye.

Dato for besøk: juli 2021
2  Takk, niljost
Patrick M, Eier på Mandelhuset Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2021

Hei og tusen takk for ein veldig fin tilbakemelding, dette var kjekk lesing! Me er takksam og ydmyk for at du har hørt mykje om oss og at du kom på besøk, du er alltid hjarteleg velkomen tilbake. God sommer og takk for besøket.

Anmeldt 3. juli 2021 via mobile enheter

Litt rot med bordbestilling, men det ordnet seg etter hvert. Maten var god, både kjøtt og fisk, og ok service. Desserten med sjokoladekake var tørr. Alt i alt en ok opplevelse.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Wander321674
Patrick M, Eier på Mandelhuset Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2021

Hei og tusen takk for besøket og tilbakemelding.

Beklager at me rotet det litt til, me skal bli flinkere :)

Takk igjen for besøket, og velkomen tilbake ein anna gong.

Anmeldt 28. juni 2021 via mobile enheter

Spiste lunsj og menyen var kremet fiskesuppe som var så salt at smaken av fiskesuppe ble borte. De var heller ikke mulig å bestille ved bordene ute, Hadde forventet en god opplevelse på dette stedet,så de var skuffende

Dato for besøk: mai 2021
2  Takk, 177marito
Patrick M, Eier på Mandelhuset Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2021

Hei og takk for besøket og takk for tilbakemelding.
Beklager angående fiskesuppa, det skal ikkje skje. Vonar du gav beskjed så me hadde muligheten til å ordne opp der og då. Beklager uansett igjen.
Nei, me har ikkje bordbestilling ute, der går alt gjennom ordr.no som er forklart på bordet. Dette begynte me i fjor som resultat av Covid19 pandemien, men før har me og kun har bordbestilling inne (satt du ute så måtte du inn i baren og bestille). Det har me valgt å gjort fordi me ikkje klarer å å lage ei vaktliste som tar hensyn til sol og regn, resultatet hadde blitt at me ofte hadde blitt altfor overbemannet og måtte sendt arbeidere heim. Det hadde ikkje vore noke kjekt for verken oss eller dei. Inne i restauranten er det både bordreservasjon og service ved bordet. Beklager at det oppfattes som dårlig, men det er sånn det er, og alt i alt fungerer det bra føler me.

Håper du gjer oss ein sjanse til og kjem attende på besøk.

Reisende som så på Mandelhuset Restaurant, så også på

Tysnes, Tysnes kommune

Har du vært i Mandelhuset Restaurant? Del dine erfaringer!