Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig 5-retter”
Anmeldelse av Restaurant Nyvågar

Restaurant Nyvågar
Vurdert som nr. 2 av 5 Restauranter i Kabelvåg
Beskrivelse: Nyvågar's restaurant vil gjerne invitere deg til et koselig og autentisk miljø på en fantastisk beliggenhet. Rett utenfor den lille landsbyen Kabelvåg bare 5 km fra Svolvær. Vi serverer hjemmelaget mat fra de beste lokale og sesongbaserte ingrediensene. Sjømat er vår lidenskap, men vi glemmer aldri kjøttelskeren. I høysesongen mars-september er vi åpne hver dag for middag. Om sommeren også til lunsj. Resten av året er vi åpne for forhåndsbestillinger som konferanser, bryllup og andre gruppearrangementer. Velkommen til oss!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Nyvågar's restaurant vil gjerne invitere deg til et koselig og autentisk miljø på en fantastisk beliggenhet. Rett utenfor den lille landsbyen Kabelvåg bare 5 km fra Svolvær. Vi serverer hjemmelaget mat fra de beste lokale og sesongbaserte ingrediensene. Sjømat er vår lidenskap, men vi glemmer aldri kjøttelskeren. I høysesongen mars-september er vi åpne hver dag for middag. Om sommeren også til lunsj. Resten av året er vi åpne for forhåndsbestillinger som konferanser, bryllup og andre gruppearrangementer. Velkommen til oss!
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Hadde en fantastisk god 5-retters her. Rikelige porsjoner, velbalansert og kreativ meny. Lun atmosfære og hyggelige servitører.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Peter S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (13)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 13 anmeldelser

Anmeldt 14. mars 2021 via mobile enheter

Fra det øyeblikket du blir tatt imot ved inngangen føler du deg velkommen. Startet kvelden med en innføring i akevitt i det nye akevit loftet. En smak av akevitter med litt snacks til. Deretter turen ned i resturanger med 5 retters meny, vin meny og egen akevitt meny for de som ønsket det. Maten var helt magisk å vi reiser mye å spiser mye ut. Dette er utviltsomt en av de om ikke den beste resturangen i område. Anbefales på det sterkeste, en helaften det ikke bli lett å glemme

Dato for besøk: mars 2021
2  Takk, Shebbas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde en vidunderlig kveld med sol og fantastisk utsikt det vi satt utenfor. Vi bestilte en treretter med en herlig forfriskende Ceviche med kveite, lekkert og sprekt smaksatt lam, og en deilig dessert. Vinlisten er kanskje ikke den mest imponerende, men vi var godt fornøyd. I tillegg var betjeningen hyggelig og personlig på akkurat den rette måten. Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, 238sigurds
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte treretters. Hyggelig pris for maten. Dette var nydelig
Ligger utrolig idyllisk til ved vannet.
Sjefskokk som har jobbet ved Maemo i Oslo, Bare i Bergen og Dill på Island. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, royjohnsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4 uker siden
Google-oversetting

Dato for besøk: juli 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Restaurant Nyvågar, så også på

Kabelvåg, Austvågøya
Kabelvåg, Austvågøya
 

Har du vært i Restaurant Nyvågar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.