Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.comUSD 106
TravelocityUSD 106
PricelineUSD 106
TripadvisorUSD 106
ZenHotels.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (33)
Filtrer anmeldelser
33 resultater
Vurdering fra reisende
14
11
1
2
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
14
11
1
2
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 33 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Vi bodde på hotellet i 2 døgn, og det var en trist opplevelse . Ytterdøra var håpløs å låse opp og igjen,Dårlige senger, dusjen hadde ikke forheng, sprutet ut over hele, dårlig med varmtvann, da sisterne i do var koblet på varmtvannet???? den sto å rant hele natta. Frokosten var ok. Personalet var hyggelige .

Sikkert greit å bo her hvis man skal campe. Men styr unna hotellet

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, metteh01
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020

Vi overnattet her i telt. Flotte plasser med nydelig utsikt. Fin og langgrunn strand, ypperlig for barnefamilier. God service i resepsjonen. Badestamp med nydelig utsikt kan leies mot ekstra tillegg. Vi drar gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Kinebre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Bestilte oss 1 time i stampen deres, men når vi kom frem var det en snekker der og planker/arbeidsutstyr overalt. Var ikke klart til vi kom frem, 50 grader i vannet i rundt en halvtime og umenneskelig å bade der. Var kluss med bestilling allerede når vi kom frem

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, EmiiilM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Liten campingplass med fine oppstillingsplasser. Kan være mitt vanskelig å finne ut av hvor strømmen er og hvor man skal hente vann. Men alt løser seg.
Nydelig utsikt fra alle oppstillingsplassene.
De som jobber der er veldig hjelpsomme og service innstilte.
Fine sanitær forhold, helt nyoppusset.
Vi spiste også en middag på restauranten der, nydelig fiskesuppe. Mannen skryter veldig av hamburgeren. Pommefritesen var kjempe sprø og helt perfekte.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Maria A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Vi sov på hotellrom her, og syns at stedet var veldig idyllisk. Selve rommet var enkelt pusset opp og det var to enkeltsenger, et lite bord og to stoler. Eget bad. Hotellresepsjonen var superfin og pent pusset opp, og frokosten kjempegod. Vi bestilte det vi ville ha i en liten cafe og satt med DEN utsikten og nøt frokosten. Kvelden før spiste vi middag på et lite berg rett bak hotellet. Der var det ingen andre, og utsikten der var ubeskrivelig. Det er ca 30 høydemeter og litt bratt å gå opp, men anbefales. Vi hadde med primus og lagde mat i strålende sol. Super service - og lov med hund. Kommer gjerne tilbake hit.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, kjersti0
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser