Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
eDreamsUSD 127
TripadvisorUSD 127
Priceline
Agoda.comUSD 127
ZenHotels.com
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (71)
Filtrer anmeldelser
71 resultater
Vurdering fra reisende
36
16
6
3
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
36
16
6
3
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 71 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2020

Fint og rent sanitetsanlegg, og trivelig og imøtekommende vertskap.

Sentralt dersom du vil oppleve lofoten.

Det er benker rundt om på campingplassen som du kan bruke dersom du ønsker det.

Sykler og tråbil til utlån.

Dersom vi skal sette fingeren på noe må det være at det var litt lite kapasitet på sanitæranlegget og t det ikke var lekeplass.

Vi anbefaler å stoppe her dersom du skal ta turen til lofoten.

Bildene er fra campen vår, og campingplassen fra vegen (E10).

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 312anjar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Fra Kabelvåg Feriehus og camping rekker du å nå flere steder på en kort dagsutfart (som feks Henningsvær, Haukelandstranda, Hovstranda, Gimsøy, Stamsund og Svolvær)!
Hadde foretrukket gressplass, men det trekker såpass opp at betjeninga var meget serviceinnstilt at det ikke får betydning for totalopplevelsen(dessuten kan man løse det med å kjøpe seg ei matte utenfor døra:)) Man følte seg velkommen og opplevde at betjeninga hadde et oppriktig ønske om at oppholdet skulle være bra. Rene toalett, vi så ofte personalet var å sjekket. Det er betal-dusj, men man rekker fint en dusj i løpet av 4 minutt for 10 kr og det er bra trykk i dusjen. I tillegg blir det mer flyt og mindre kø når gjestene må dusje på tid. Det hjelper sikkert også en del på tilgangen til varmt vann i dusjen for alle gjester.
Det trekker også veldig opp at man kunne ringe å forhåndsbestille og viste at plassen sto klar der etter å ha tilbakelagt x antall mil i bil. Dette i motsetning til mange andre campingplasser i Lofoten der man må møte opp og ikke kan forhåndsbestille og risikerer å kjøre Lofoten rundt på bomtur for å finne seg en ledig campingplass... Imøtekommenheten og muligheten til å forhåndsbestille hos Kabelvåg Feriehus og camping var utslagsgivende for at vi dro på campingferie litt på impuls til Lofoten. Det var også av samme grunn at vi forlot Lofoten da vi etter fem trivelig dager i Kabelvåg ville utforske andre deler av Lofoten.
Anbefaler Kabelvåg Feriehus og camping!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Gunntraveler
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Vi sov her en natt med bobil, og det var helt greit. Fikk tildelt plass på grus helt inne i et hjørne, selv om vi egentlig skulle hatt en plass på gress med mot vannet. Den hadde de gitt til noen andre.. De rota litt med bestillingen, og vi måtte purre opp. Litt lite sanitæranlegg, med kø på do til enhver tid. Fine dusjer (kø der også).
Men et helt greit sted å sove for ei natt:)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, stineanton
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mars 2020

Skulle parkere da det var en del skigåere og lite plass i parkeringsområdet, jeg bodde ikke på campingen. Da kommer en mann (som jeg senere fant ut styrer campingen) og kommanderer folk å komme seg ute av syne. Allikevel lot han enkelte få parkere på området og drev med forskjellsbehandling. Etter en stund kom han tilbake og skjelte med ut og ble veldig personlig og aggresiv, spurte hvor jeg var fra og hva jeg gjorde her på en utrolig ubehagelig måte. En forferdelig representativ for Lofoten lokale som er fantastiske folk. Hvis en ikke liker mennesker og ikke kan uttrykke seg på en ok måte, bør en ikke arbeide med folk! Området er helt fantastisk, men denne mannen kan ødelegge hele opplevelse. Pass på å unngå han, eller hele campingen om du kan!

Dato for oppholdet: mars 2020
    • Service
3  Takk, Ambassador248137
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2019

Fin plass med fine fasiliteter. Hadde fått full score om det hadde vært flere plasser på gress eller fast underlag. Var mye løs grus på bobil/caravan plassene. Vertskapet var imøtekommende og serviceinnstilte.

Dato for oppholdet: juli 2019
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Bjørnar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser