Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lang ventetid”
Anmeldelse av Præstengbrygga

Præstengbrygga
Vurdert som nr. 2 av 4 Restauranter i Kabelvåg
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Har vært her 2 ganger. 1. gang ble vi ventende 2 timer (for 1 fish and chips) før maten kom, det var da mye gjester her og bestillingen hadde blitt «rotet» vekk. 2. gang var det lite gjester, men vi ble like vel sittende å vente 45 min på maten. Maten er helt OK, men det er ingen stor matopplevelse. I det hele tatt virker det som at kjøkken og servering er svært uorganisert og det er mye rot. Anbefales hvis man har god tid og ikke er veldig sulten.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, andr_aa842
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (159)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 159 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Kjøpte hvalbiff. Hvalbiffen var god men pommesfrittes var frityrsteikt altfor lenge. I tillegg var det mye potetsalat i tillegg til pommes frittes. Veldig lite salat. Service var dårlig. Eneste positive var ølen :-)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, roger-bgo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Var en litt rolig ettermiddag med ny betjening bak disken, fungerte likevel greit. Vi bestilte gratinerte natchos og hvalbiff, begge deler var veldig bra (som «tradisjonsmat»). Hvalbiffen var perfekt stekt og hadde følge av blant annet noe som må være Norges beste potetsalat. Vi satt i «bibliotekdelen» og hadde en fin opplevelse. Anbefales varmt også fordi slike bortgjemte steder fortsatt har sjel.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, arnte2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Interessant brygge sentralt i Kabelvåg som kunne love bra. Det var flere gjester som nytet øl ute i sola, også et godt tegn. Før vi kom oss inn ble vi truffet av kraftig lukt av fritert olje. Vi burde snudd da. Det gjorde vi dessverre ikke. Vi ble tatt imot av en hyggelig mann (eieren?) bak disken som forklarte at det var "litt matkø" og det kunne ta 20-25 minutter før vi fikk mat (det veldig få som spiste). Greit nok. Det tok mye lengre tid, nemlig 58 minutter! Vi var i ferd med å gå. Da var humøret allerede dalende. Ungene bestilte nachos (merkelig valg, helt enig), vi voksne bestilte fish 'n chips. Ikke retter som kan ta så mye tid å lage. Nachos var vanlige tortilla chips (naturligvis). Kjøttdeig var med god vilje ok, trolig krydret med tacokrydder fra Toro. Salsaen var åpenbart kjøpt ferdig fra butikken. Alt i alt var det noe som man lager hjemme på 10 minutter når man har gått tom for inspirasjon. Fish var halvfabrikert, chips vil jeg heller ikke kommentere om. Det er synd fordi man kunne laget en kjempegod gastropub med kun noen få, men smakfulle retter med gode råvarer fra Lofoten. Da ville man betalt mer for kvaliteten. Stedet får 1 poeng grunnet eierens positive innstilling og restaurantens teoretiske potensiale. Ellers tror jeg ikke man kunne gitt noen poeng i det hele tatt. Definitivt et prosjekt for Hellstrøm...

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, thanosx_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig lokale, men maten trakk veldit ned. Tørr fiskeburger og halvfabrikata fish and chips. Det tok over en time å vente på maten. Jeg ville styrt unna denne hvis mulig.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, EmilieIsaksen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Præstengbrygga, så også på

 

Har du vært i Præstengbrygga? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din