Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat i flotte lokaler”
Anmeldelse av Præstengbrygga

Præstengbrygga
Vurdert som nr. 3 av 5 Restauranter i Kabelvåg
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig, hjemmelaget mat. Flotte lokaler og hyggelig betjening. Rene og fine toaletter. Vi fikk maten raskt og alle var fornøyde.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 725andersm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (167)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 168 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

STYR UNNA!
Pizzabunnen er fryst og kjøpt på butikken over gata. Verste jeg noensinne har smakt.. På toalettet var det ikke såpe og da jeg spurte de om det, fant de frem en såpe som var utblandet med vann. Aldri hatt så dårlig opplevelse på restaurant før. Da vi skulle bestille pizza var de tom for 3 av 5 typer. Og den pizzaen vi bestilte var den siste de hadde (klokken 18)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Silje1996
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Har vært her 2 ganger. 1. gang ble vi ventende 2 timer (for 1 fish and chips) før maten kom, det var da mye gjester her og bestillingen hadde blitt «rotet» vekk. 2. gang var det lite gjester, men vi ble like vel sittende å vente 45 min på maten. Maten er helt OK, men det er ingen stor matopplevelse. I det hele tatt virker det som at kjøkken og servering er svært uorganisert og det er mye rot. Anbefales hvis man har god tid og ikke er veldig sulten.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, andr_aa842
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Kjøpte hvalbiff. Hvalbiffen var god men pommesfrittes var frityrsteikt altfor lenge. I tillegg var det mye potetsalat i tillegg til pommes frittes. Veldig lite salat. Service var dårlig. Eneste positive var ølen :-)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, roger-bgo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Var en litt rolig ettermiddag med ny betjening bak disken, fungerte likevel greit. Vi bestilte gratinerte natchos og hvalbiff, begge deler var veldig bra (som «tradisjonsmat»). Hvalbiffen var perfekt stekt og hadde følge av blant annet noe som må være Norges beste potetsalat. Vi satt i «bibliotekdelen» og hadde en fin opplevelse. Anbefales varmt også fordi slike bortgjemte steder fortsatt har sjel.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, arnte2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Præstengbrygga, så også på

 

Har du vært i Præstengbrygga? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.