Ada
              2.3 km fra Sandvika Camping
              Kjæledyr tillatt
              Se flere hoteller i Kabelvåg
              Anmeldt 30. juli 2023 via mobile enheter

Super beliggenhet et stykke fra hovedveien. Nydelig utsikt.Fint sanitæranlegg, kan være noe kø her. Flott med flere nivåer og viker man kan campe på, og rikelig med tumleplass/knauser å klatre på. Flott liten strand, og fint å fiske. Vi sov i telt her, teltplass med strøm, og kommer gjerne tilbake hit. Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: juli 2023
              Takk, 671triner
              Anmeldt 22. juli 2022

Vi bestilte en rorbu ved Tyskhella rorbuer, hadde dialog med de på telefon og fikk beskjed om at det var skjedd noe galt med bookingen og at det da var fullt. De ordnet med en gang ny overnatting for oss, da ved Sandvika Camping med ferdig ren leilighet.
              Vi ankom til en flott liten rorbu, hadde dialog med de flere ganger pr telefon selvom det var utenom åpningstid i resepsjonen. Vi leide båt dagen etter og fikk låne fiskestang som gjorde at vi dro opp en Sei på 6 kg, strålende fornøyde!

Dette var et flott opphold for oss på et koselig sted med ypperlig service og tilgjengelige ansatte :)
              Anbefales på det varmeste for et hyggelig opphold i Kabelvåg!
              Tusen takk for oss :)

Hilsen Stine og Kristian

Dato for oppholdet: juli 2022
              Takk, 303stineb
              Anmeldt 29. juni 2022

Har besøkt denne campingplassen utallige ganger, men etter siste besøket tviler jeg på at det blir flere besøk.
              Nå må man booke oppholdet via nettsiden. Resepsjonen er ubemannet mesteparten av tida.
              I tillegg er prisen er økt. Ønsker du å campe ved sjøkanten, koster det 525 kr!!!!!!
              Dusj betales via Vipps, 30 kr pr 5 min. Vil du dusje lengre må du ut av dusjen og vippse nye 30 kr. Elendig opplegg!
              I området utenfor inngangen til toalettene/dusjene lukter det kraftig kloakk.

Vi hadde booket plass og fått campingvogna pent plassert, og det eneste som gjensto var å koble til strømmen. Dessverre var det ikke strøm i strømboksen, så da var det å rigge alt ned igjen og finne ny plass. Dette kunne vært unngår ved at strømboksen var merket "i ustand". Hadde vi ikke allerede betalt, hadde vi forlatt.

De dagene vi sto på campingplassen var det merkbart færre gjester på Sandvika camping sammenlignet med de omliggende campingplassene.
              Opplevde flere som snudde etter å ha møtt stengt resepsjon og høye priser.
              Dette er for dårlig!!! Flott beliggenhet er ikke nok når servicen er mer eller mindre fraværende...

Dato for oppholdet: juni 2022
              1  Takk, northernnorway
              Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

God beliggenhet, nært mye man kan oppleve i Lofoten.
              Mye oppussing på gang, satser mye på å tilrettelegge for bobiler.
              Noe slitte fellesområder, spesielt kjøkkenrommet.
              Do og dusj hadde god standard, noe av det beste på campingplasser.
              Meget fint område å rusle rundt i, kan fiske fra bryggen eller leie båt.
              Hyggelig betjening.
              Vi skulle overnatte med telt, det fungerte greit.

Dato for oppholdet: juli 2021
              Takk, trondag
              Kim Kjosnes, General Manager på Sandvika Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. oktober 2021

Takk for tilbakemeldingen - kjekt å se at dere trivdes!

Anmeldt 3. august 2020

Fin beliggenhet på campingen.
              Denne campingen er for stor for vår del, deler av sanitæranlegget var nytt og fint. Den andre delen i kjelleren, luktet mugg og var lite innbydende. Rengjøringen var bra, men de burde ha vurdert hvilke klokkeslett de skulle vaske, stort sett bare vasking når det var fult påtrykk på badene derav lange køer.

Fellesanlegget kjøkken/bespisning var en veldig lite rom, ikke egnet i det hele tatt. Vi hadde fint vær så vi kunne spise ute.

Dessverre en av mange campingplasser som ikke tilrettelegger for teltere lenger.

Takk, Kjetil T

Takk for tilbakemeldingen og for besøket!