Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempe deilig buffe :) ”
Anmeldelse av Skolestua Kafé

Skolestua Kafé
Vurdert som nr. 1 av 5 Restauranter i Leknes
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

200,- for buffe for voksen med 10 varmretter og dessert. Her var det noe for alle. Utrolig koselig vertskap. Flott intimt,godt og varmt. Vi kommer tilbake hit neste gang vi er i Lofoten :) Anbefales virkelig !!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, lykkeligea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (28)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 28 anmeldelser

Anmeldt 20. august 2017 via mobile enheter

Vi har vært rundt hele Lofoten og spist på mange kjente restauranter, men kvaliteten på måltidet her overgikk det aller meste. Fantastisk buffet til en god pris.

Dato for besøk: august 2017
Takk, 77vidare
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2017 via mobile enheter

God mat med hovedvekt på hval og fisk. God allergimerking. Fin atmosfære i gammel skolestue. Vel vert et besøk for sen lunch eller middag. God service.

Dato for besøk: august 2017
Takk, oddvarf2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2017 via mobile enheter

Endelig en allergivennlig buffet, også med så utrolig god mat og veldig hyggelig og behjelpelig vertskap! Spennende sted også da restauranten er i en gammel skolestue. Familien spiste godt av mye forskjellig, tross i flere allergier. Alle sauser var uten gluten og laktose, til og med lasagnen deres var uten gluten og laktose - og den var supergod!! Anbefaler alle en tur hit til veldig god mat og hyggelig sted, rett ved veien. Ikke mer enn 10 minutter fra Vikingmuseet på Borg.

Dato for besøk: juli 2017
1  Takk, Astrid S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2017

nør E10. like ved hovedvei. Der finner du allsidig norsk mat. Her arrangeres bryllupp. fødselsdag. konfirmasjon eller søndags middag

Dato for besøk: august 2016
Takk, tvilling56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Skolestua Kafé, så også på

 

Har du vært i Skolestua Kafé? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din