Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God service”
Anmeldelse av Lille Milano

Lille Milano
Vurdert som nr. 4 av 5 Restauranter i Leknes
Kjøkken: Pizza, Tyrkisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig personale og god service! Greit lokale, litt slitt. Maten var generelt veldig bra, litt lite stekt pommfri, men med litt krydder så går det fint. Salaten var litt tam. Elles er alt på topp. Virker som lokalbefolkningen er veldig fornøyd da det var litt trafikk her.

Dato for besøk: august 2020
Takk, johannessandal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (40)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 40 anmeldelser

Anmeldt 21. juni 2020

Hyggelig service.
Godt med plass.
God pizza og biff.
Godt utvalg på menyen, så du finner sikkert noe du liker.
Sentralt i Leknes.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Svein G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. april 2020

Vi bodde på et hotell rett ved, og stakk innom for en enkel lunsj-pizza. Ja, den var enkel, kanskje alt for enkel. Tynn, seig bunn, lite fyll- og smak. Liten interesse fra betjeningen da dette ble påpekt. Eneste dårlig opplevelsen vi hadde i den utrolige vakre turistmagneten Lofoten. d:o(

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. desember 2019 via mobile enheter

En familie på sju som spiste ulik mat. Hvitløkssnadder, kebabtallerken og pizza. Alle var greit fornøyd med maten, men kunne forventet mer smak på pizzaen.

For deg som skal ha kebabtallerken/hvitløkssnadder så kan det være lurt å be om sausen servert ved siden av.

Hyggelig personale, men slitent lokale.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, 326yngvel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2019

Redusert meny grunnet countryfestival og masse folk. Bestilte hvitløksnadder med saus og dressing ved siden av, når maten kom var den druknet i hvitløkdressing og thousand island dressing. Prøvde å si fra til servitøren hva jeg hadde bestilt , men han forstod ikke hva jeg sa. Syns den va uspiselig og med lite stekt chips ved siden av gikk jeg sulten derfra. Vi bestilte også pizza, stod ingen ting i menyen om at det var hvitløk i pizzaen, men det oste hvitløk av den og den smakte ellers ingen ting.

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, pedson68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lille Milano, så også på

 

Har du vært i Lille Milano? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din