“Her var det ikke mye å skryte av”
Anmeldelse av Peppes Pizza

Peppes Pizza
Vurdert som nr. 6 av 9 Restauranter i Leknes
Anmeldt 17. juli 2020

Her var det dessverre ikke mye som fungerte. Enten hadde servitørene alt for mye å gjøre eller så kunne de bare ikke bedre. I tillegg var ikke restauranten noe hyggelig og pizzaen hadde ikke Peppes-kvalitet. Ville spist pizza et annet sted.

Takk, BirgitBr

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Elendig service. Vi ventet i over 20 minutt uten å få bestilt mat, og lokalet var ikke en gang halvfullt. Det virket som om vi var usynlige for betjeningen. Hadde blitt sittende litt til om noen faktisk hadde snakket til oss.

Takk, 796steinarn
Anmeldt 21. august 2019 via mobile enheter

Droppet innom da lysten på mat meldte seg. Ok lokale. Litt sen rydding av bord. Forholdsvis rask servering av mat. Akkurat passelig stekt og på alle måter god pizza. Hyggelig atmosfære. Mye mat for pengene. Svært hyggelig og serviceminded betjening. Kommer tilbake hit ved senere anledning.

Dato for besøk: august 2019
Takk, r0ald0vidi
Anmeldt 27. juni 2019 via mobile enheter

Vi var 6 stk som bestilte buffet kl 17.
Vi måtte vente opptil 15 min før at de fylte på. I løpet av noen få minutter så var alt borte og nok venting på ny pizza.

Dette er dessverre ikke første gangen vi opplever dette.
De vet hvor mange som bestiller og bør justere etter dette.
Bedre å bestille en hel pizza og ta med resten hjem om ikke det blir spist!

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Esben J
Anmeldt 30. mars 2019 via mobile enheter

Ingen betjening hilste på oss når vi kom. Vi satt og ventet lenge på å få menyene, men ingen kom eller la merke til oss. Vi måtte gå til disken for å bestille, hvor vi møtte en ansatt som verken sa hei eller var service-innstilt. Han slo inn bestillingen og vi betalte. 5 minutter senere kommer han til bordet vårt med dessert, noe som vi ikke hadde bestilt. Vi hadde bestilt pizza. Fikk pizzaen etter lang ventetid, og da var den kald. Det var veldig lite folk i restauranten på dette tidspunktet, og spesielt da overrasker det meg at servicen var så utrolig dårlig som den var.
Hit kommer vi aldri tilbake...

Dato for besøk: mars 2019
Takk, camillass2000

Reisende som så på Peppes Pizza, så også på

Vikebukt, Møre og Romsdal

Har du vært i Peppes Pizza? Del dine erfaringer!