Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Se deg for på Peppes”
Anmeldelse av Peppes Pizza

Peppes Pizza
Vurdert som nr. 5 av 5 Restauranter i Leknes
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Min voksne søn og jeg hadde lyst til noe annet end pizza. Vi løpte lasagne og burger. Vi endte med en mikroskopisk «klat» kjøtt og en kold burger.
Ikke brug dine penge der !!!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Getaway03469620502
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (102)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 102 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2021

Litt skeptisk pga. dårlige anmeldelser, men Peppes Pizza på Leknes overrasket veldig positivt! Fantastisk hyggelig betjening, med gratis kaffe under ventetid og god oppfølging. Nydelig pizza, som var ferdig til forventet tid. Vi endte opp med å spise her to dager på rad!

Dato for besøk: juli 2021
2  Takk, Advisingleah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2021

Etter å ha bestilt bord på telefon, kom me fram sultne 2 familier. Når me endeleg fikk kontakt med dei i baren, fant dei ingen bestilling på oss (sjølv om eg viste fram kvittering). Me skulle få eit bord, men fikk beskjed om at det kunne ta lang tid å få mat. Eg gikk tidleg i baren og bestilte mat og drikka. Etter ca 30 minutt kom maten. Me etterlyste då drikka som enda ikkje var komt, det samme med fat og bestikk. Eine pizzaen med annanas, kom sjølvsagt utan annanas (fikk beskjed etterpå at dei var tom). Ville bestille ei øl og, men det og var tomt. Etter maten ville barna ha dessert. Gikk i baren igjen for å bestille, men fikk då beskjed om at dei var tom for pizzabunn (sjølv om eg berre skulle ha dessert!). Etter å ha forklart at me hadde spist pizza, fikk eg endeleg bestilt dessert og kaffi. Kaffien som me til slutt måtte henta, var sjølvsagt iskald!?! Prøvde å gi beskjed om dette, og fikk då ein til like kald. Dei skulle til slutt sette på ny kaffi, men etter 20min gikk me berre.

Alt i alt, elendig service og kundebehandling. Kjem ikkje til å gå der igjen i alle fall…

Synd me ikkje leste trupadvisor før me gikk….

Dato for besøk: juli 2021
Takk, CptAshtray
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Kranglete betjening,når de leverte feil drikke.
Bestilte milkshake som først etter 3 henvendelser ble servert etter 57 minutter etter bestilling.

Gå heller på lakke andre spisesteder enn Peppes

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Per W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

En særdeles dårlig opplevelse. Det virket kaotisk i restauranten og servitørene virket ikke å ha kontroll. Tre ulike servitører var ved vårt bord. De hadde ikke kontroll på hva restauranten var fri for, så hver gang vi trodde at vi hadde fått bestilt, kom servitør tilbake med beskjed fra kjøkkenet om at de ikke hadde det vi hadde bestilt. Da det hadde gått 30 minutter uten at vi hadde fått bestilt, bestemt vi oss for å reise oss og gå. Min klare anbefaling er: Styr unna!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, jonasn669
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Peppes Pizza, så også på

 
Vikebukt, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Peppes Pizza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.