“Elendig mat og elendig service”
Anmeldelse av Peppes Pizza

Peppes Pizza
Vurdert som nr. 6 av 9 Restauranter i Leknes
Anmeldt 18. juli 2022 via mobile enheter

En tragedie av et spisested. Stedet var skittent og utryddet, men det var svært få besøkende. Vi ble selv bedt om å flytte til side skittent bestikk og tørke av en del av bordet fordi betjeningen «ikke hadde tid». De var også fri for 6 av de vanligste ingrediensene, men matbutikken lå rett over gangen?????

Bestilte mozzarellasalat, men det var definitivt ikke mozzarella på men noe nasty topping som ikke smakte noe, det manglet cherrytomater og det manglet i tillegg pepper og olivenolje. Når dette ble påpekt sa betjeningen at vannet på salaten var olivenolje...

Er ikke en Karen når jeg spiser ute fordi jeg selv jobber i servicebransjen, men jeg er sjokket over at det er mulig å drive et sted slik og ikke gå konkurs.

DESIDERT 0 stjerner! STYR UNNA

Takk, maiimaii519

Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Hyggelige omgivelser og supre servitører. Det tok ikke mer 15 minutter før maten var på bordet🙌maten smakte ypperlig, Beef and wine pizzaen anbefales sterkt🤩

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, Susann Veronica S
Anmeldt 31. juli 2021

Spiste her sammen med ungene. Meny skulle være på QR kode på bord, som en måtte scanne på mobilen, pga.koronarestriksjoner. Det virket ikke, Men fant heldigvis meny på peppes.no. Ellers god pizza, hyggelig personale, og flott innredet.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, MisterRAJ
Anmeldt 29. juli 2021

Elendig service og ryddighet. Halvparten av bordene ble ikke ryddet, og ingen tok bestillinger i kasse.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 257endres
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Min voksne søn og jeg hadde lyst til noe annet end pizza. Vi løpte lasagne og burger. Vi endte med en mikroskopisk «klat» kjøtt og en kold burger.
Ikke brug dine penge der !!!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Getaway03469620502

Reisende som så på Peppes Pizza, så også på

Vikebukt, Møre og Romsdal

Har du vært i Peppes Pizza? Del dine erfaringer!