Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig sted, god mat”
Anmeldelse av Nyhaven

Nyhaven
Vurdert som nr. 4 av 10 Restauranter i Sunndalsøra
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig sted, hyggelig betjening og god mat i forhold til prisen. Var alene, veldig sulten og anbefalingen med kombinasjons rett passet perfekt.

Dato for besøk: august 2020
Takk, kristiani1975
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (24)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 24 anmeldelser

Anmeldt 8. september 2019

God mat i kategorien «norsk kinamat». Stort utvalg på menyen. Store posjoner. Helt grei servering etter fjelltur. Kunne ha viet gjestene litt mer oppmerksomhet ved ankomst. Måtte lete etter stedets ene servitør.

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Berape
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2019 via mobile enheter

Hvis du liker «norsk» kinamat, så er dette absolutt et sted som kan anbefales. Betjeningen er hyggelig og serviceinnstilt, maten kom raskt og smakte god. Vårruller, innbakte scampi og innbakt svinekjøtt med sursøt saus smakte fortreffelig. Forskjellige varianter av biff og svin med grønnsaker med saus var relativt likt, men smakte godt i alle varianter. Nudler med biff falt i smak hos selskapets yngste. Den stekte risen var også god.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, ElKaro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2019

Et trivelig spiste i trivelige lokaler midt i sentrum av Sunndalsøra. Her spiste vi et godt chinesisk måltid, meny for 4 personer. Maten smakte godt og det var rikelig mat. Veldig blid, hyggelig og trivelig personale.
Kommer tilbake hit.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, agkjelstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2018 via mobile enheter

Vi droppa inn en lørdag kveld og gledet oss til skikkelig kinamat igjen. Ventet ved døra en liten stund på å bli henvist bord, men ingen kom så vi satte oss bare ned ved ett ledig bord som ikke hadde noe lapp med reservasjon. Innerst i lokalet var en større gruppe på julebord og ellers var det flere større og mindre grupper. Men betjeningen uteble og like før vi tenkte å gå ut igjen kom en hyggelig servitør og kunne fortelle at de i kveld kun hadde buffe med diverse kinamat samt ribbe med tilbehør. Ok, for oss og så fikk vi også bestilt drikke. Og da skjønte vi hvorfor alt tok så lang tid, denne ene servitører skulle ta hånd om alle i lokalet, alene! Innimellom kom det påfyll av mat på buffeen, men det var ofte tomt for flere ting. Maten var Ok og mette ble vi, men det frister dessverre ikke til gjentagelse når man hele tiden må vente på alt...

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Gievddo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Nyhaven, så også på

 

Har du vært i Nyhaven? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din