Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lite verdi for pengene”
Anmeldelse av Nyhaven

Nyhaven
Vurdert som nr. 3 av 10 Restauranter i Sunndalsøra
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. juli 2021

Dårlig sammensatte retter med innsausede og overprisede karbohydrater. Må lete godt etter både proteiner og grønnsaker. Gå heller over veien for en burger eller kebab - du får langt mere igjen for pengene!
Forrett og den ene hovedretten ble servert samtidig. Den ble da kald innen den andre hovedretten endelig ble avlevert. Rotete men hyggelig betjening i et heller nedslitt lokale.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Q1282XSjohnv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (26)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 26 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig sted, hyggelig betjening og god mat i forhold til prisen. Var alene, veldig sulten og anbefalingen med kombinasjons rett passet perfekt.

Dato for besøk: august 2020
Takk, kristiani1975
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. september 2019

God mat i kategorien «norsk kinamat». Stort utvalg på menyen. Store posjoner. Helt grei servering etter fjelltur. Kunne ha viet gjestene litt mer oppmerksomhet ved ankomst. Måtte lete etter stedets ene servitør.

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Berape
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2019 via mobile enheter

Hvis du liker «norsk» kinamat, så er dette absolutt et sted som kan anbefales. Betjeningen er hyggelig og serviceinnstilt, maten kom raskt og smakte god. Vårruller, innbakte scampi og innbakt svinekjøtt med sursøt saus smakte fortreffelig. Forskjellige varianter av biff og svin med grønnsaker med saus var relativt likt, men smakte godt i alle varianter. Nudler med biff falt i smak hos selskapets yngste. Den stekte risen var også god.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, ElKaro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juni 2019

Et trivelig spiste i trivelige lokaler midt i sentrum av Sunndalsøra. Her spiste vi et godt chinesisk måltid, meny for 4 personer. Maten smakte godt og det var rikelig mat. Veldig blid, hyggelig og trivelig personale.
Kommer tilbake hit.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, agkjelstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Nyhaven, så også på

 

Har du vært i Nyhaven? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.