Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Agoda.com
USD 133
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 27.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (36)
Filtrer anmeldelser
36 resultater
Vurdering fra reisende
1
2
17
11
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
1
2
17
11
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 36 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Oppholdet startet med at vi måtte betale ekstra da vi hadde byttet dag på oppholdet vårt. Noe det ikke ble opplyst om.

Vi hadde også bestilt massasje hvor de var en halvtime for sent og hadde doblet pris og kunne bare ta en av 2 personer.

Rommene var gamle og d var som ingenting hadde skjedd siden 70 tallet.

Det forventes rett og slett mer når man betaler 1500 kr i døgnet utenfor allfarvei.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 570vidarm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. oktober 2019 via mobile enheter

Vi lå på hotellet i 2 netter i oktober 2019. Jeg ringte på forhånd og ba om rom uten teppe. Dette ordnet de, og vi fikk ett romslig rom i 3 etg. Det var svært god seng, et lite kjøleskap og også en ekstra varmeovn på rommet. Personalet på hotellet var hyggelig og imøtekommende. Det eneste jeg har å utsette på er damen som var tilstede under frokosten Hun gikk frem og tilbake , men tok ikke med seg noe skittne glass eller tallerkner uten å bli spurt om det.
Et litt slitent hotel, med hyggelig personale, god frokost og veldig sentralt

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, L-ALeithe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Vi overnattet to netter i forbindelse med et slektstreff. Rommet var romslig og bra med både en liten skrivepult og godstol med bord. TV, kjøleskap og hårføner samt vinduer på to kanter gjorde dette til et bra opphold. Vi savnet noe å sette fra oss ting på på badet - det var eneste ankepunkt. Ikke så veldig spennende, men god frokost og hyggelig service. Grei pris og sentral beliggenhet med flere spisesteder rett i nærheten, og gratis parkering rett over gaten.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Glumma
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. januar 2019

P.g.a. besøk til familie overnattet vi på Sunndalsøra hotel som ligger midt i sentrum. Hotellet er av eldre årgang , men vi fikk et stort hjørnerom i 3dje etg. med salong hvor vi fikk god utsikt. Rommet var rent og sericen ok. Enkel frokostbuffe ,men helt greit

Romtips: Rom 319 er et
Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, jmv920
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. september 2018

Hotellet ha asiatisk søndagsbuffe, helt grei mat en gang i mellom, men kan nok si buffe er nå en gang buffe så noe toppkarakter gies ikke bort på maten, Nå skal det sies at betjeningen er svært hyggelig og grei, prisen er mitt på treet.

Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, frankk909
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser