Du kan enten gå til Innerdalen via Bjøråskaret i Todalen, eller du kan køyre dit og så gå etter ein... les mer
Slående vakkert fra begynnelse til slutt, og mange gode muligheter til å slukke tørsten for... les mer
Etter at 2/3 av norgesferie 2020 var over hadde vi hatt fantastisk vær og opplevd norsk natur på sitt beste.... masse nydelig steder som Loen, Trollstigen, Hardanger, Rondane, Gudbrandsdalen osv ....men vi ble hele tiden fortalt av vårt lokale alibi at ingen ting måler seg med Innerdalen. Det var jo helt sant. Denne dalen i solskinn tar pusten fra hver og en. Helt fantastisk!
Kjempefin tur, anbefaler å gå gammel veien! Fin tur man gjerne kan gå, ri eller ha med sykkel. Utrolig koslig betjening og dyr, muligheter for å låne båt. Maten er kjempegod. Anbefaler vafler og kanelsnurrer! Ta turen til Innerdalstårnet om mulig, det er en luftig og fin tur.
Ikke uten grunn det kalles Norges vakreste dal! Fin familietur oppover grusveien, litt bratt i begynnelsen, men det blir bedre.
To steder å kjøpe kaffe eller middag: Renndølsetra med sin heimelaga rømme og Innerdalen Turisthytte. Gode muligheter for overnatting, både på Renndølsetra, Innerdalen Turisthytte og Innerdalshytta (turistforenigshytte).
Rike turmuligheter - mot Todalen, Storlidalen og Sunndalen.
Anbefalt: vafler med hjemmelaga rømme og solbærsyltetøy på Renndølsetra.
Et lite stykke Norge! Vi klatret til topps på Innerdalstårnet med en 7 åring og en 12 åring. Rå opplevelse!!!
Fra Nerdal der bilveien slutter. Går man inn i Innerdalen, det er en lokal bil traktorvei innover mot sæteren der inne. Der får man kjøpt mat type kortreist vafle øret ol.. Turen har en overkommelig stigning for både små og stor i et nydelig vakkert landskap som man sent vil glemme. Det er ikke for ingenting dalen er godt kjent langt utover landets grenser. Inne i dalen kan man da nyte kaffe å se på Innerdalstårnet som ruver over det flotte landskapet. Den kan bestiges men det er nok ikke helt for amatører.
Et dalføre som må besøkes en gang i livet. Innerdalen har en fantastisk natur og er en fin dagstur med et kaffebesøk med noe godt til når man kommer frem til seteren. er man riktig sprek bestiges toppen på innerdalstårnet.