Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sentral beliggenhet med ute”
Anmeldelse av Spiskammerset

Spiskammerset
Vurdert som nr. 1 av 10 Restauranter i Sunndalsøra
Kjøkken: Kafé
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. oktober 2020 via mobile enheter

Sentral beliggenhet med ute og innendørs servering. Hadde med hund og satt ute. Koselig betjening kom med vann til hundene. Spiste en helt nydelig kremet gulrot/ingefærsuppe med krepsehaler og godt hvitløksbrød til. Husets rødvin var god. Til dessert sitron is som også falt i smak. Dette stedet anbefales.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, SrednaG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (26)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 26 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Superfornøyd! Fint lokale, en god meny, og kjempegod mat. Det var hyggelige folk som jobbet der, det var god service med bordservering, alt var tipp topp. Anbefales til både lunsj, men og så god mat at det kan bli en fin middag. Svært bra

Dato for besøk: juli 2020
Takk, KarstenNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Etter fire dager på Øra fikk vi jo prøvd litt forskjellig og Spiskammerset ble en klar favoritt. Pastasalaten var vanvittig god og jeg ville bare ha mer. Alt annet vi spiste der var også meget godt

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, arildth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Vi bestilte middag i forbindelse med et årsmøte. Hyggelig betjening og meget god biff. Anbefales Litt dårlig akustikk i lokalet når mange snakker, men til å leve med.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 600sveins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

Gode og varierte ting på menyen. God stemning og veldig fint med gamle møbler og koslig e kroker. Meget god mat og hyggelig betjening!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, gjoridalsbo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Spiskammerset, så også på

Sunndalsøra, Sunndal
 

Har du vært i Spiskammerset? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din