trulsli
      38.4 km fra Vats Fjellstue
      60.8 km fra Vats Fjellstue
      Se flere hoteller i Ål
      Anmeldt 13. juli 2020

Et virkelig hyggelig sted med en meget koselig atmosfære. Svært vennlig vertskap som viste oss stor oppmerksomhet. Maten var i særklasse, vi satte spesielt pris på den herlige middagen vi ble servert, enda vi kom seint til fjellstuen på kvelden. Omgivelsene er vakre med flotte turmuligheter. Fint å kunne ha med våre to små hunder, som også ble godt mottatt.

Dato for oppholdet: juni 2020
      Takk, knut_sg
      Robert Bø, Daglig leder på Vats Fjellstue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2021

Anmeldt 13. juli 2020

Vi var der bare en natt, men fikk god mat og desser, samt god frokost. Rommene var rene og fine, noe oppgradering bør nok gjøres, Men hyggelig og overnatte, noe jeg la merke til at dusj hode bør vaskes, og fått opp en bedre rullegardin. Men kommer nok tilbake, vis jeg er i den retningen:-) Og til de som leser dette så er dette hotelle å anbefale, vis du er på tur i områder der

Takk, morteno723

Tusen takk for tilbakemelding. Håper vi sees igjen. Kna nå fortelle at vi har byttet rullgardin og byttet dusjhode siden du var hos oss.

Anmeldt 12. juli 2020

Bodde på denne rolige og behagelige fjellstuen i 3 døgn. Maten var meget god da den var hjemmelaget og delikat. Servicen var meget god. Trivelig ansatte som bryr seg om gjestene. Anbefaler dette stedet.

Takk, 227_yvindh

Anmeldt 12. juli 2020

Veldig hyggelig sted. Rommet var bra. Maten var veldig god. Deilig med hjemmelaget mat. Frokost, nystekt brød. God service. I det hele tatt alt topp. Turer i nær området, kort kjøretur til Geilo eller Hemsedal.

Takk, BoardingPass430130

Anmeldt 8. juli 2020

Bodde to netter på denne fjellstua i hallingdal og hadde et fint opphold. Enkel men god standard med internett og eget bad på rommet. Fine fellesarealer med peis og TV krok og en egen lese og pratekrok oppå. bestilte to netter igjenom Riskov bilferie og betalte ca 1100 kr med frokost og toretters middag. Stedet er like velegnet for barnefamilier som eldre og fjellfolk. Veldig god beliggenhet for turer rundt i området

Dato for oppholdet: juni 2020
      Takk, terjer_12