FjeldR
    60.8 km fra Vats Fjellstue
    18.3 km fra Vats Fjellstue
    Se flere hoteller i Ål
    Anmeldt 19. juli 2020

Fjellstua ligger lunt til nede i dalen, etter å ha fisket hele dagen på høyfjellet var det lunt og godt å komme tilbake til fjellstua. Overraskende store rom (bildene lyver), kjempekoselig vertskap, god mat, fint å ha med hundene. Koselig å sitte rundt bålpanna på kvelden. Et flott sted å reise om man er en, to eller en hel gruppe. Kort vei til høyfjellet med utallige fine turer å gå. Går bilen den veien en annen gang, stikker vi innom. Ønsker vertskapet lykke til videre med ideer og oppgradering av fjellstua.

Takk, TuriAnd2020
    Robert Bø, Daglig leder på Vats Fjellstue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2021

Anmeldt 17. juli 2020

Barnevennlig, rolige omgivelser. Man føler seg som en del av familien når man besøker. Kort vei til mange barnevennlige attraksjoner i området. Maten på restauranten var utsøkt, og det er veganske alternativ tilgjengelig.

Takk, trulsli

Anmeldt 13. juli 2020

Et virkelig hyggelig sted med en meget koselig atmosfære. Svært vennlig vertskap som viste oss stor oppmerksomhet. Maten var i særklasse, vi satte spesielt pris på den herlige middagen vi ble servert, enda vi kom seint til fjellstuen på kvelden. Omgivelsene er vakre med flotte turmuligheter. Fint å kunne ha med våre to små hunder, som også ble godt mottatt.

Dato for oppholdet: juni 2020
    Takk, knut_sg

Anmeldt 13. juli 2020

Vi var der bare en natt, men fikk god mat og desser, samt god frokost. Rommene var rene og fine, noe oppgradering bør nok gjøres, Men hyggelig og overnatte, noe jeg la merke til at dusj hode bør vaskes, og fått opp en bedre rullegardin. Men kommer nok tilbake, vis jeg er i den retningen:-) Og til de som leser dette så er dette hotelle å anbefale, vis du er på tur i områder der

Takk, morteno723

Tusen takk for tilbakemelding. Håper vi sees igjen. Kna nå fortelle at vi har byttet rullgardin og byttet dusjhode siden du var hos oss.

Anmeldt 12. juli 2020

Bodde på denne rolige og behagelige fjellstuen i 3 døgn. Maten var meget god da den var hjemmelaget og delikat. Servicen var meget god. Trivelig ansatte som bryr seg om gjestene. Anbefaler dette stedet.

Takk, 227_yvindh