Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
eDreams
Expedia.com
Travelocity
Orbitz.com
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (51)
Filtrer anmeldelser
51 resultater
Vurdering fra reisende
38
11
1
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
38
11
1
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 51 anmeldelser
Anmeldt 31. august 2020 via mobile enheter

Har hatt en flott helg på Vats fjellstue med guidede fotturer i vakre omgivelser. Det hyggelige vertskapet er serviceinnstilte, det er rent, god seng og alle måltider smakte godt. Alt til en rimelig pris. Kan trygt anbefales.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, obbemor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Robert Bø, Daglig leder på Vats Fjellstue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2021

tusen takk for tilbakemelding. Håper vi sees igjen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2020 via mobile enheter

Bodde her i 3 netter og var svært fornøyd med det meste bortsett fra madrassen i sengen som jeg ikke ble helt komfortabel med (har dårlig rygg).
Betjeningen var superhyggelige og hjalp til med hva enn de kunne.
Maten var både og. Fikk litt smakstom gryterett første dagen som sikkert bare trengte litt mer krydder og gode kjøttkaker og grillmat de neste dagene.
Opplevde det som meget rent og lunt her og enkelt og føle seg «som hjemme» i en lun peisestue med en god øl etter en lang dag.
Forventer du «The Thief/The Well» er ikke dette plassen for deg.
Forventer du en enkel og koselig plass å nyte kvelden etter en lang dag i fjellet kan jeg gjerne anbefale dette stedet.

Jeg vil besøke igjen

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Christian102
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Robert Bø, Daglig leder på Vats Fjellstue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2021

tusen takk for tilbakemelding. Håper vi sees igjen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020

Noe enkelt og gammeldags, men ganske så sjarmerende sted. Meget hyggelig betjening. God frokost, med mulighet for å smøre med matpakke til en rimelig penge. Spiste en middag her, solid porsjon som smakte godt. Fra hotellet og i nærområdet er det mange muligheter for turer både til fots og på ski i flott natur. Heller ikke avskrekkende avstander til steder som Hardangervidda, Hardangerfjorden, Aurlandsdalen og Flåm. Anbefales!

Dato for oppholdet: august 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, 712tronde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Robert Bø, Daglig leder på Vats Fjellstue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2021

tusen takk for tilbakemelding. Håper vi sees igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020

Rent og pent rom.Meget god hjemmelagd mat. Og et flott vertskap ..Blide,hyggelig.
Fine priser på drikkevarene. Fin beliggenhet både til fjellturer,fiske og evt rideturer
Flott at unge mennesker ønsker å satse på et slikt sted

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, MonaM1753
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Robert Bø, Daglig leder på Vats Fjellstue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2021

Tusen takk for tilbakemelding. Håper vi sees igjen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Svært hyggelig betjening og god mat. Rolig og fredelig. Fjellstuen ligger ved foten av et fantastisk fjellområde med uante muligheter for fotturer, sykling, padling og ski. Flere topper på 1600 - 1800 moh. i området.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Vibeke M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser