Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (57)
Filtrer anmeldelser
57 resultater
Vurdering fra reisende
41
14
1
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
41
14
1
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 57 anmeldelser
Anmeldt 27. april 2021

Enkelt rom litt leirskolefølelse fikk et rom med 4 køyesenger og bad som enkeltrom til en hyggelig pris. God frokost var inkl. Middagen var grei nok men pris og kvalitet stemte ikke helt. Fornuftig pris på øl. Alt i alt et sted jeg kan anbefale.

Romtips: Dårlig wifi og dårlig mobildekning
Dato for oppholdet: april 2021
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, kristian438
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Robert Bø, Daglig leder på Vats Fjellstue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2021

tusen takk for tilbakemelding. Håper vi sees igjen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2020 via mobile enheter

Veldig koselig sted. Svært hyggelig vertskap, god mat. Det var ikke noe problem å få tilpasset kosten etter mine allergier. Kjempegod service.
Flott utgangspunkt for fjelltur og utflukter.
Vi kommer garantert tilbake!

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Anne Iren B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Robert Bø, Daglig leder på Vats Fjellstue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2021

tusen takk for tilbakemelding. Håper vi sees igjen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2020 via mobile enheter

Har hatt en flott helg på Vats fjellstue med guidede fotturer i vakre omgivelser. Det hyggelige vertskapet er serviceinnstilte, det er rent, god seng og alle måltider smakte godt. Alt til en rimelig pris. Kan trygt anbefales.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, obbemor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Robert Bø, Daglig leder på Vats Fjellstue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2021

tusen takk for tilbakemelding. Håper vi sees igjen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2020 via mobile enheter

Bodde her i 3 netter og var svært fornøyd med det meste bortsett fra madrassen i sengen som jeg ikke ble helt komfortabel med (har dårlig rygg).
Betjeningen var superhyggelige og hjalp til med hva enn de kunne.
Maten var både og. Fikk litt smakstom gryterett første dagen som sikkert bare trengte litt mer krydder og gode kjøttkaker og grillmat de neste dagene.
Opplevde det som meget rent og lunt her og enkelt og føle seg «som hjemme» i en lun peisestue med en god øl etter en lang dag.
Forventer du «The Thief/The Well» er ikke dette plassen for deg.
Forventer du en enkel og koselig plass å nyte kvelden etter en lang dag i fjellet kan jeg gjerne anbefale dette stedet.

Jeg vil besøke igjen

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Christian102
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Robert Bø, Daglig leder på Vats Fjellstue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2021

tusen takk for tilbakemelding. Håper vi sees igjen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020

Noe enkelt og gammeldags, men ganske så sjarmerende sted. Meget hyggelig betjening. God frokost, med mulighet for å smøre med matpakke til en rimelig penge. Spiste en middag her, solid porsjon som smakte godt. Fra hotellet og i nærområdet er det mange muligheter for turer både til fots og på ski i flott natur. Heller ikke avskrekkende avstander til steder som Hardangervidda, Hardangerfjorden, Aurlandsdalen og Flåm. Anbefales!

Dato for oppholdet: august 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, 712tronde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Robert Bø, Daglig leder på Vats Fjellstue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2021

tusen takk for tilbakemelding. Håper vi sees igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser