Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 131
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.08.21
Booking.com
USD 135
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 15.08.21
Priceline
USD 142
USD 126
Vis tilbud
Hotels.comUSD 131
Agoda.comUSD 142
eDreamsUSD 135
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (142)
Filtrer anmeldelser
142 resultater
Vurdering fra reisende
34
51
37
11
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
34
51
37
11
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3237 av 142 anmeldelser
Anmeldt 29. august 2018

Selve hotellet utseendemessig er kanskje litt utdatert til å være et Thon hotell, men servicen her er bra. De ansatte er veldig vennlige og blide. Vi hadde bestilt et dobbeltrom, men vi fikk et helt familierom for oss selv som det var veldig god størrelse på. Frokosten var veldig grei med tanke på at dette er et mindre hotell. Det var utrolig mye asiatiske turister på hotellet da vi var her som tok opp ekstremt mye plass på hotellet generelt, og spesielt i frokostsalen. Likevel hadde de ansatte løst dette på en god måte ved å separere frokostsalen, slik at man slapp å sitte med det asiatiske reisefølget og at man garantert fikk plass. De ansatte i frokostsalen kom med nystekte speilegg hele tiden i tillegg var det godt utvalg i buffeten. Et veldig greit sted å bo dersom man skal til Ål.

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Synne H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Vi overnattet en natt i forb. med reise fra Tønsberg til Bergen. Meget godt fornøyd. Hyggelig og hjelpsom betjening. Store rom med meget gode senger. Kjempegod frokost. Kan man ønske noe mere. Vi kommer igjen og vil anbefale andre til det samme.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, oyvindm2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Dårlig service, shabby rom med elendig vedlikehold, bruk de 1600kr på et annet sted, styrer unna Thon hoteller etter dette. Frokost er ok, men ikke på skandinavisk nivå. Dusjen var knekt. Noe støy uten fra.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, HolsteinBeer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

Gjennomsnittlig vanlig hotell med grei og ordinær service. Personale misforsto spørsmålene par ganger, men ellers var behjelpelige. Rommet jeg fikk var i 3. etasje med utsikt mot gaten. Gulvet var skeiv og helte mot ene retningen. Ellers stort og romslig rom med eget kjøkken. Frokost var 2 delt, ene delen for kinesiske turister og andre delen for andre gjester. Men den delen for ordinære gjester hadde ikke glass og man måtte ut og inn for å fylle på med juice/vann. Kaffen var dårligere enn hos den andre delen.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, 86jonasberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Familiens førstevalg av overnatting for reise t/r Øst- Vest når det står mellom Geilo-Ål-Gol. Vår opplevelse er sannsynligvis påvirket av en god mottakelse, pris/ oppgradert rom og en stille, sval natt med god kvalitet på søvnen. Familierom, 2.etg: 1 bad med dusj og badekar, 1 soverom med køyesenger (noe smalt) og 1 stor dobbelseng med gode madrasser i fellesrom, tekjøkken i hjørnet og spiseplass, sofabord og 2 godstoler. Frokost er enkel og god, noe for alle: Svært god kaffe, 2 valg, lokalt brød, egg i ulike varianter, am pannekaker/ vafler og noe søtt. Jentene spiste også godt i lys frokostsal med hyggelig stemning og lite matos. Personlig ser jeg frem til surdeigsbrød av urkorn ved neste besøk. Lite og fint uteområde pyntet med lys og som bl.a har sofagrupper. Personalet er ujålete og folkelig. Bygningen ser ikke ut som et hotell, heller gigantisk fjellhytte som er oppgradert noe. Gratis parkering.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, iGunn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser