Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
Agoda.com
USD 141
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.08.21
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (142)
Filtrer anmeldelser
142 resultater
Vurdering fra reisende
34
51
37
11
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
34
51
37
11
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 142 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Bodde her tre dager med kidsa. Midt i blinken mtp avstand til aktivitetene vi hadde planlagt i Flå (Bjørneparken) og på Dagali (Gocart). Store rom, gode senger, god mat og hyggelig betjening. Rolig og fin plass.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, KristineK724
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CIC Hospitality, Owner på Thon Hotel Hallingdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Hei Kristine,

tusen takk for din tilbakemelding!
Det er veldig hyggelig å høre at deres 3-dagers opphold falt i smak.

På vinteren finnes mange aktiviteter for store og små her i ÅL. Om vinteren er langrenn og skibakker lett tilgjengelig og Ål har opp mot 400 km skispor på vinteren. I tillegg tilbys kiting, hundekjøring, kanefart, norges lengste akebakke og mye mer. Vi håper vi kan ønske dere velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Standardtesten ikke bestått: når man løfter på overmadrassen og finner kjønnshår og skitt fra de siste førti gjestene, skal det mye til for at oppholdet blir hyggelig. Veldig skittent, slik forøvrig alle norske hotellrom er.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, Freddykjensmo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CIC Hospitality, Owner på Thon Hotel Hallingdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Hei Freddy,

vi husker godt denne hendelsen og slik skal ikke oppstå hos oss.
Jeg håper du ble godt ivaretatt av våre ansatte før, under og etter denne hendelsen.

Vi håper at vi på et senere tidspunkt har muligheten for å rette opp inntrykket for Thon Hallingdal og generelt den norske hotellnæringen.

Velkommen tilbake til Ål!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

På vei til Bergen, så valgte vi å overnatte her. Vi fikk et fint rom. Frokosten er god. Minuset her er at vi syntes at gangene var skitne. På rommet vårt var det saft flekk eller lignende under sovesofaen. Og i disse Korona tider, så er det ikke akkurat flust av restauranter her

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, AST81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CIC Hospitality, Owner på Thon Hotel Hallingdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Kjære gjest, tusen takk for din tilbakemelding.
Det er selvsagt ikke slik at du skal opplveve Thon Hallingdal. Renhold i rom og fellesarealer er svært viktig for oss.
Jeg håper vi har muligheten til å rette opp ditt inntrykk en annen gang. Vi har snakket med leder for avdelingen slik at dette ikke oppstår for andre gjester.

Send gjerne en mail til thomas@cichospitality.com hvis du skal tilbake til Ål.
Vi kan sterkt anbefale Ål om vinteren, hvis du ikke visste det ennå så finnes mange aktiviteter for store og små her i Ål. Om vinteren er langrenn og skibakker lett tilgjengelig og Ål har opp mot 400 km skispor på vinteren. I tillegg tilbys kiting, hundekjøring, kanefart, norges lengste akebakke og mye mer.

Vi ser frem til å ta deg imot igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Midt i covid-19 pandemien på norgesferie med to unger i baksetet. Fikk et stort rom - familierom. God pris. Lite å gjøre på Ål nå. Man overlever. Ok bygg, litt slitent, rart renovert rom. Covid-tilpasset service og frokost. Alt i alt ok.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ankolas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CIC Hospitality, Owner på Thon Hotel Hallingdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Hei Ankolas, tusen takk for din tilbakemelding!

Det er viktigfor oss for å kunne bli enda bedre i fremtiden.

Jeg håper vi hr mulighet til å se deg i Ål på vinteren, hvis du ikke visste det ennå så finnes mange aktiviteter for store og små her i ÅL. Om vinteren er langrenn og skibakker lett tilgjengelig og Ål har opp mot 400 km skispor på vinteren. I tillegg tilbys kiting, hundekjøring, kanefart, norges lengste akebakke og mye mer.

Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020

Problemer helt fra bestilling av rom via nettsiden deres. Pga av utsettelse av årsaken for vår reise til ÅL, ringte vi for å endre dato. Det lot seg ikke gjøre via telefon. Siden vi opprinnelig hadde bestilt via nettet, var vi nødt til også å endre via nettet. Bestillingsfunksjonen på nettet er veldig ustabil, så vi måtte bruke uforholdsmessig mye tid på dette. På natten ble vi vekket av brannalarm, og alle hotellets gjester møttes utenfor hovedinngangen. Det var ingen nattevakt på hotellet. Så gjestene måtte ringe 113. Etter ca et kvarter kom ambulanse og ambulansepersonalet klarte etter litt strev å finne en gjesteliste og foretok et opprop. Etter enda en god stund kom brannvesenet som gjennomsøkte hotellet og fant ytterligere gjester, som antakelig ikke hadde hørt alarmen. Heldigvis var det ikke brann ... Kun varmgang i et eller annet teknisk. Til slutt kom en hotellansatt. Da hadde det gått bortimot en halvtime. Jeg vurderer det som useriøst at det ikke befinner seg en nattevakt ved hotellet.

Romtips: Olav Thon burde se litt på oppgradering av dette hotellet.
Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Heidi F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Wanderer23506331764, Daglig leder på Thon Hotel Hallingdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juni 2020

Kjære Heidi F
Det er flere forhold her som gjorde at oppholdet dit ikke ble som som man skal kunne forvente av et hotellopphold. Det er alltid en ubehagelig opplevelse når en brannalarm utløses, og spesielt når det skjer på natten. Jeg kan derimot forsikre deg om at sikkerheten er fullt ut ivaretatt og at prosedyrer og organisering er utarbeidet i samråd med lokalt brannvesen. Derimot skulle informasjonen til deg som gjest vært bedre, både i forkant av oppholdet og på natten under selve hendelsen.

Vi beklager på det sterkeste denne ubehagelig opplevelse og håper til tross for dette at du vil gi Thon Hotels en ny sjanse på din neste reise.

Med vennlig hilsen
Øyvind Øhman
Thon Hotel Hallingdal

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser