Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 152
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 02.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 143
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.10.21
ZenHotels.com
USD 128
Vis tilbud
Hotels.comUSD 152
PricelineUSD 132
FindHotelUSD 152
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (148)
Filtrer anmeldelser
148 resultater
Vurdering fra reisende
34
51
40
13
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
34
51
40
13
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 148 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Meget bra hotell på gjennomreise til Bergen. Til denne prisen er det et svært bra hotell! Gratis parkering ved hotellet.

Fine rom og gode senger.

Frokosten var meget bra og dette var dager etter at buffé ble tillatt. Dere fortjener skryt for meget bra opplegg i frokostsal med tanke på smittevern. Et av de beste oppleggene jeg har sett hittil. Plexiglass ved hele buffet. Bord ble grundig rengjort mellom hver gjest og alt i alt fremstod dette som meget bra gjennomført.

Må legge til at frokosten var veldig god :-)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Smiling_Tourist
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CIC Hospitality, Owner på Thon Hotel Hallingdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Hei smilende turist,

tusen takk for at du delte denne tilbakemeldingen med reisende over hele verden!

Vi har jobbet iherdig for få på plass et godt frokosttilbud, men enda viktigere, ivareta smittervern etter beste evne. Det er derfor veldig hyggelig å høre at vi har lykkes.

Jeg håper vi har mulighet il å ta deg imot til vinteren, kun 2 timer og 45 minutter unna Oslo finner du opp mot 400 km skispor på vinteren. I tillegg tilbys kiting, hundekjøring, kanefart, norges lengste akebakke og mye mer.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Bodde her tre dager med kidsa. Midt i blinken mtp avstand til aktivitetene vi hadde planlagt i Flå (Bjørneparken) og på Dagali (Gocart). Store rom, gode senger, god mat og hyggelig betjening. Rolig og fin plass.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, KristineK724
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CIC Hospitality, Owner på Thon Hotel Hallingdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Hei Kristine,

tusen takk for din tilbakemelding!
Det er veldig hyggelig å høre at deres 3-dagers opphold falt i smak.

På vinteren finnes mange aktiviteter for store og små her i ÅL. Om vinteren er langrenn og skibakker lett tilgjengelig og Ål har opp mot 400 km skispor på vinteren. I tillegg tilbys kiting, hundekjøring, kanefart, norges lengste akebakke og mye mer. Vi håper vi kan ønske dere velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Standardtesten ikke bestått: når man løfter på overmadrassen og finner kjønnshår og skitt fra de siste førti gjestene, skal det mye til for at oppholdet blir hyggelig. Veldig skittent, slik forøvrig alle norske hotellrom er.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, Freddykjensmo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CIC Hospitality, Owner på Thon Hotel Hallingdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Hei Freddy,

vi husker godt denne hendelsen og slik skal ikke oppstå hos oss.
Jeg håper du ble godt ivaretatt av våre ansatte før, under og etter denne hendelsen.

Vi håper at vi på et senere tidspunkt har muligheten for å rette opp inntrykket for Thon Hallingdal og generelt den norske hotellnæringen.

Velkommen tilbake til Ål!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

På vei til Bergen, så valgte vi å overnatte her. Vi fikk et fint rom. Frokosten er god. Minuset her er at vi syntes at gangene var skitne. På rommet vårt var det saft flekk eller lignende under sovesofaen. Og i disse Korona tider, så er det ikke akkurat flust av restauranter her

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, AST81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CIC Hospitality, Owner på Thon Hotel Hallingdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Kjære gjest, tusen takk for din tilbakemelding.
Det er selvsagt ikke slik at du skal opplveve Thon Hallingdal. Renhold i rom og fellesarealer er svært viktig for oss.
Jeg håper vi har muligheten til å rette opp ditt inntrykk en annen gang. Vi har snakket med leder for avdelingen slik at dette ikke oppstår for andre gjester.

Send gjerne en mail til thomas@cichospitality.com hvis du skal tilbake til Ål.
Vi kan sterkt anbefale Ål om vinteren, hvis du ikke visste det ennå så finnes mange aktiviteter for store og små her i Ål. Om vinteren er langrenn og skibakker lett tilgjengelig og Ål har opp mot 400 km skispor på vinteren. I tillegg tilbys kiting, hundekjøring, kanefart, norges lengste akebakke og mye mer.

Vi ser frem til å ta deg imot igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Midt i covid-19 pandemien på norgesferie med to unger i baksetet. Fikk et stort rom - familierom. God pris. Lite å gjøre på Ål nå. Man overlever. Ok bygg, litt slitent, rart renovert rom. Covid-tilpasset service og frokost. Alt i alt ok.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ankolas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CIC Hospitality, Owner på Thon Hotel Hallingdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Hei Ankolas, tusen takk for din tilbakemelding!

Det er viktigfor oss for å kunne bli enda bedre i fremtiden.

Jeg håper vi hr mulighet til å se deg i Ål på vinteren, hvis du ikke visste det ennå så finnes mange aktiviteter for store og små her i ÅL. Om vinteren er langrenn og skibakker lett tilgjengelig og Ål har opp mot 400 km skispor på vinteren. I tillegg tilbys kiting, hundekjøring, kanefart, norges lengste akebakke og mye mer.

Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser