Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
eDreams
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (142)
Filtrer anmeldelser
142 resultater
Vurdering fra reisende
34
51
37
11
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
34
51
37
11
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 142 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi var veldig fornøyde med rommet vi hadde. 2 soverom, ett med køyeseng til barna og et stort dobbeltrom til oss voksne. God plass ellers også på rommet og rent og pent. Men veldig skuffende at restauranten var stengt og eneste alternativ for å få seg noe mat var gatekjøkkenmat.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, idacam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CIC Hospitality, Owner på Thon Hotel Hallingdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Hei Ida,

tusen takk for din tilbakemelding og at denne er delt med millioner av andre reisende!

Vi har valgt å kun tilby svært enkle alternativer til middag på grunn av pandemien.
Jeg håper vi kan rette opp inntrykket til vinteren med 400 KM langrennsløyper og norges lengste akebakke, vi skal da finne noe godt å bite i for hele familien.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Vi ankom noe tidlig, men rommene sto klare. værelset vårt var romslig, rent og alt fungerte. På grunn av Covid-19 var menyen noe begrenset, men vi fikk lov til å hente pizza fra en nærliggende restaurant og spise den i matsalen på hotellet, det kaller jeg service. baren hadde et greit utvalg i drikke og uteplassen var trivelig. Betjeningen var veldig høflige og hjelpsomme til tross for en 'unaturlig' situasjon.

Dato for oppholdet: juni 2020
Takk, Thomas C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CIC Hospitality, Owner på Thon Hotel Hallingdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Hei Thomas,

tusen takk for din tilbakemelding og at du har delt denne med reisende fra hele verden!

Det er fantastisk at du roser vårt personalet, vår absolutt viktigste ressurs.

Vi ses gjerne til afterski på vinteren, Ål kan tilby norges lengste akebakke og 400 KM med løyper!

Velkommen tlbake, Thomas.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Meget bra hotell på gjennomreise til Bergen. Til denne prisen er det et svært bra hotell! Gratis parkering ved hotellet.

Fine rom og gode senger.

Frokosten var meget bra og dette var dager etter at buffé ble tillatt. Dere fortjener skryt for meget bra opplegg i frokostsal med tanke på smittevern. Et av de beste oppleggene jeg har sett hittil. Plexiglass ved hele buffet. Bord ble grundig rengjort mellom hver gjest og alt i alt fremstod dette som meget bra gjennomført.

Må legge til at frokosten var veldig god :-)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Smiling_Tourist
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CIC Hospitality, Owner på Thon Hotel Hallingdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Hei smilende turist,

tusen takk for at du delte denne tilbakemeldingen med reisende over hele verden!

Vi har jobbet iherdig for få på plass et godt frokosttilbud, men enda viktigere, ivareta smittervern etter beste evne. Det er derfor veldig hyggelig å høre at vi har lykkes.

Jeg håper vi har mulighet il å ta deg imot til vinteren, kun 2 timer og 45 minutter unna Oslo finner du opp mot 400 km skispor på vinteren. I tillegg tilbys kiting, hundekjøring, kanefart, norges lengste akebakke og mye mer.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Bodde her tre dager med kidsa. Midt i blinken mtp avstand til aktivitetene vi hadde planlagt i Flå (Bjørneparken) og på Dagali (Gocart). Store rom, gode senger, god mat og hyggelig betjening. Rolig og fin plass.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, KristineK724
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CIC Hospitality, Owner på Thon Hotel Hallingdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Hei Kristine,

tusen takk for din tilbakemelding!
Det er veldig hyggelig å høre at deres 3-dagers opphold falt i smak.

På vinteren finnes mange aktiviteter for store og små her i ÅL. Om vinteren er langrenn og skibakker lett tilgjengelig og Ål har opp mot 400 km skispor på vinteren. I tillegg tilbys kiting, hundekjøring, kanefart, norges lengste akebakke og mye mer. Vi håper vi kan ønske dere velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Standardtesten ikke bestått: når man løfter på overmadrassen og finner kjønnshår og skitt fra de siste førti gjestene, skal det mye til for at oppholdet blir hyggelig. Veldig skittent, slik forøvrig alle norske hotellrom er.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, Freddykjensmo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CIC Hospitality, Owner på Thon Hotel Hallingdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Hei Freddy,

vi husker godt denne hendelsen og slik skal ikke oppstå hos oss.
Jeg håper du ble godt ivaretatt av våre ansatte før, under og etter denne hendelsen.

Vi håper at vi på et senere tidspunkt har muligheten for å rette opp inntrykket for Thon Hallingdal og generelt den norske hotellnæringen.

Velkommen tilbake til Ål!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser