RK
Dato for oppholdet: juli 2022
4,0 av 5 boblerRom
4,0 av 5 boblerRenslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Morten Næssvik, General ManagerThon Hotel Hallingdal, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 29. juli 2022
Kjære Fattabil,

Vi er svært takknemlig for at du har tatt deg tid til å gi oss tilbakemelding her på TripAdvisor etter ditt opphold.
Det gleder oss at du har hatt et fint opphold og at du ønsker å komme tilbake dersom det skulle bli aktuelt.
Vi håper du får en flott MC-sommer videre.

• Lol.travel
      53.5 km fra Thon Hotel Hallingdal
      23.1 km fra Thon Hotel Hallingdal
      Se flere hoteller i Ål
      Anmeldt 3. juli 2022

Etter en litt dårlig opplevelse i fjor sommer med heller dårlig frokost-tilbud, kunne vi i sommer glede oss over en supergod frokost hvor alt som burde være der var med.
      Vi måtte bytte rom etter 2 netter, noe vi hadde valgt selv for å få det rommet vi helst ønsket de første 2 nettene, så opplevde vi en sømløs og uproblematisk flytting til det nye rommet vi skulle ha de 2 siste nettene. Da vi sjekket oss ut av det ene rommet var det nye klart til å bare flytte rett inn i, noe vi verdsatte veldig høyt. Hyggelige ansatte, god mottakelse, i det hele tatt var vi superfornøyde denne gangen.

Takk, 100livd
      Morten Næssvik, General Manager på Thon Hotel Hallingdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2022

Kjære 100livd,

Det er svært gledelig å høre at du har hatt ett opphold som har overgått dine tidligere erfaringer hos oss. Vi tar gjestenes tilbakemelding på alvor, og jobber aktivt for å sørge for en trivelig opplevelse for våre gjester.
      Håper vi ses igjen, og ha en riktig god sommer videre.

Anmeldt 29. juni 2022

Fint rom, passet vårt behov. Hyggjeleg og serviceinstilt betjening, god mat. Me hadde 2 fine døgn på dette hotellet, midt i sentrum av Ål. Med gode turmuligheter i fjella rundt Ål sentrum. Mulig å kjøpe middag på kvelden, noko me benytta oss av ein av kveldane.

Takk, 768ingunnf

Kjære 768ingunnf,

Ingenting er så hyggelig som når våre gjester har hatt ett opphold de er veldig fornøyd med.
      Vi håper å se dere igjen neste gang dere er i Ål.

Anmeldt 5. juni 2022 via mobile enheter

Hotellet var vurdert til 4,5 på Tripadvisor, derfor tenkte vi at det var over middels. Det var det ikke!
      Kanskje er det bedre service på vinteren? Nå var den norske delen av betjeningen enten uflidd (luktet svette, ubarbert, fett hår) eller bare overså folk fullstendig. Frokostpersonalet var nok fra et land der de behandler gjester profesjonelt, de var hyggelige, høflige, hjelpsomme, og var aldri i veien (frokost med barnefamilier inneholder jo et par snublefeller😉)

Middag hadde de en løsning på som kun løses ved å finne ett annet sted å spise!

Biff stroganoff fra AUTOMAT!!! I rommets kjøleskap lå noen enkle baguetter som noen sikkert har glemt igjen, for skinken og osten så grei ut, men salaten og agurken røpet at disse var GAMLE!

Frokosten var god! Treningsrom i kjelleren, med egen inngang både innenfra og fra den nederste parkeringsplassen. Vil man unngå trapper, kan man parkere nederst, gå inn treningsinngang, og ta heis opp. Greit for eldre og syke.

Rommet var slitt, flisene på badet var sprukket flere steder.

Det var rent, sengtøy og håndklær var gode og rene. Alt i alt middels, og tydelig alder og den lite imøtekommende betjeningen i lobbyen trekker ned.

Romtips: Ikke middagstilbud. Men god frokost med hyggelig og flink betjening.
      Takk, grantmeling666

Kjære "grantmeling666",

Din tilbakemelding tar vi på største alvor. Vår betjening skal til enhver tid framstå hyggelig og imøtekommende, uavhengig av nasjonalitet. Det er beklagelig at du har funnet gjenglemt mat i kjøleskapet på rommet, og dette er noe vi vil følge opp.

Dagens middag bestilles og betales fra automat, men vi kan forsikre om at den blir produsert og tilberedt av personell med faglig kompetanse. Vi beklager at maten ikke falt i smak. Vi vil gå igjennom våre retter for å forsikre at vi leverer produkter som svarer til gjestenes forventning.

Håper de positive opplevelsene av ditt opphold gjør at du vil benytte deg av vårt hotell neste gang du/dere er i Ål.

Anmeldt 25. desember 2021 via mobile enheter

Frokosten var veldig dårlig. Personalet var mindre hyggelig, h*n ene kom løpende etter meg da jeg skulle lufte hunden min . Rommet var ok, la dog merke til at det var mugg på akryl kanten ved badekar.

Dato for oppholdet: desember 2021
      Takk, kristinemariet2021
      CIC Hospitality, Owner på Thon Hotel Hallingdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2022

Kjære kristinemariet2021
      Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding fra oppholdet ditt. Dette er virkelig tilbakemeldinger som vi tar til oss og som vi vil undersøke nærmere.

Med vennlig hilsen
      Thon Hotel Hallingdal

Anmeldt 27. november 2021 via mobile enheter

Hyggelig og hjelpsom betjening. Er her som regel i sammenheng med jobb.

Rommene er ryddige og fine. Et stort pluss er tilgang til stor og bra gym i kjelleren, samt badstue i garderoben.

Det eneste jeg kan trekke ned på er at noen av rommene er litt kalde, og at det er ganske lytt på enkelte rom.

Dato for oppholdet: november 2021
      Takk, eriiiksve
      CIC Hospitality, Owner på Thon Hotel Hallingdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. desember 2021

Kjære "eriiiksve"

Tusen takk for at du velger å bo på Thon Hotel Hallingdal og for hyggelig tilbakemelding. Det gjør oss veldig glad å høre at du trives når du bor hos oss.

Med vennlig hilsen
      Alle på Thon Hotel Hallingdal