Maren S
    15.9 km fra Sataslåtten Camping
    21.7 km fra Sataslåtten Camping
    Reception
    24.5 km fra Sataslåtten Camping
    Geilo Hytter of Camping ligger 1853 meter fra Geilo Sentrum.  Vi har 13 hytter og tar i mot 26 bobiler/vogner og ca 15 telt.  Relativt nytt sanitæranlegg med dusj/wc, vaskerom og eget rom for do tømming.  Gratis WIFI på hele området.  Hele området har plen og asfalt.  9 vinterisolerte hytter med dusj/wc + 4 enkle hytter uten dusj/wc, men her er det mulig å benytte sanitæranlegget.  Hyttene kan forhåndsbestilles, plass til bobiler, vogner og telt kan kun bestilles på ankomstdagen.
      24.8 km fra Sataslåtten Camping
      Se flere hoteller i Ål
      Anmeldt 10. juni 2019 via mobile enheter

Flott, stille og roleg campingplass ved elva, stortrivdes!😊Hadde enkel, men liten koselig hytte ved elva. Fine turer i terrenget rundt Ål! Kjempeflott sanitæranlegg! Trivelig helg! Kjem gjerne igjen!Takk for oss!

Dato for oppholdet: juni 2019
      1  Takk, 484torarne
      Anmeldt 9. august 2017 via mobile enheter

Overnattet en natt på gjennomreise. Rimelig hytte, med små hyggelige detaljer som duk på bordet, pene gardiner og stearinlys. Her er meget rent, ryddig, velholdt og velpleid. Hyggelig betjening. Stille og rolig på plassen om kvelden og i solskinnet om morgenen, med mange gjester som nøt roen. Flott sted!

Dato for oppholdet: august 2017
      2  Takk, gulnare
      Anmeldt 9. juli 2017 via mobile enheter

Vi droppet inn ved en tilfeldighet da vi lette etter et sted å overnatte. Vi ble møtt av en hyggelig og serviceinnstilt betjening. Vi ble anvist en flott plass hvor vi kunne parkere bilen og slå opp telten vårt. Anlegget er ryddig og rent. Toalettene og dusjene rene. Rolig og avslappet atmosfære på campingplassen. Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2017
      1  Takk, Stian Hajem S