Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 203
Hotels.comUSD 164
TravelocityUSD 164
TripadvisorUSD 164
FindHotel
eDreamsUSD 203
Se alle 10 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (46)
Filtrer anmeldelser
46 resultater
Vurdering fra reisende
24
11
4
4
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
24
11
4
4
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 46 anmeldelser
Anmeldt 21. august 2021

For et sted. Fantastisk natur og turmuligheter. Fantastisk vertskap. En fantastisk mottakelse for oss som var her for første gang. Og for en god mat. Vi kommer mer enn gjerne tilbake. Eva-Britt og Kåre Sauthon

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 88k_res
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Leide hytte på Bergsjø i 3 netter. Hytta bærer preg av å være noen år gammel, men koselig og har alt du trenger. Fint for en familie. Betjeningen er veldig service innstilt og kommer med tips om aktiviteter. De løser det du har av utfordringer.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, andrehaeraas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. april 2021 via mobile enheter

Helt fantastisk beliggenhet i fjellheimen med hvite vidder og supert løypenett. Koselig rom med gode senger og herlig utsikt. Vi hadde fullpensjon og fikk god frokost med alt vi begjærte. Lagde gode matpakker og fikk fulle termoser. Verdens beste vafler kl 16 og helt nydelige middager. Veldig gjestfri og hyggelig vertskap og betjening som lagde prikken over ien. Anbefales på det varmeste

Dato for oppholdet: april 2021
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, 580karib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. mars 2021

Stedet ligg fantastisk til på høyfjellet, ypperlig mat og servise. Her finner du roen og har uendelige muligheter til aktiviteter både sommer og vinter. Flotte skiløyper på høyfjellet, på sommer er det gode og mange turløyper på Norges tak, fjelltopper på nesten 1.800 meter kan bestiges.

Dato for oppholdet: mars 2021
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, eskildh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2020

Min kjæreste så etter et passende overnattingssted da vi skulle gå tur i området rundt Bergsjø lørdag 25/7.

La det positive om stedet være sagt først: beliggenheten er helt knall! Stedet ligger rett ved Bergsjø, på en veldig koselig/stemningsfull plass. Betjeningen må også berømmes. Veldig hyggelige, alle sammen.

Resten: stedet er SLITT! Man snakker type tidlig 1980-tall. Rommet vi bodde på var OK nok, delvis pusset opp. Men badet var totalt nedslitt. Toalettlokket hang på halv-tolv, knapt nok vanntrykk til å få pusset tennene (for å si det sånn: å dusje utgikk!)
Det er så mangelfull lydisolering på rommet, at stemmer og latter fra andre rom og fellesstuen i etasjen under høres veldig tydelig.

Putene våre, var trolig utslitt allerede før Bjørn Dæhlie mottok en av sine gullmedaljer på Lillehammer i 1994. Jeg forsøkte etterhvert å brette den i to, men klumpete dun gjorde den bare hard og ubehagelig. En stabel bøker under nakken kunne bortimot gitt bedre støtte.

Flere som har skrevet anmeldelser om Bergsjøstølen har påpekt at de har "veldig god frokost", eller t.o.m "fantastisk frokost".

Frokostbuffeen vi fikk, var ikke i nærheten av "veldig god", for ikke snakke om "fantastisk".

Hvis de som har gitt slik feedback fikk samme servering som oss, så må de komme seg mer ut!

Det var kun én type brød tilgjengelig, og det hadde kanskje vært ferskt 2-3 dager før vi spiste det. Ellers var utvalget av pålegg helt OK, helt standard. Men ikke noe mer; herregud, VIRKELIG ikke noe mer!
Jeg har spist frokost på relativt slitne 3-stjerners hotell med adskillig bedre frokost enn dette.

Hadde prisen stått i forhold til hva som leveres av tjeneste, så ville det vært én ting. Men, kr 1.799 var prisen for én natt i dobbeltrom

Verdt pengene? Trenger jeg virkelig å si "NEI"?

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Tommy B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser