Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Orbitz.com
Expedia.com
Hotels.com
Booking.com
Se alle 7 tilbud
Anmeldt 7. september 2021 via mobile enheter

Beliggenheten er strålende, må oppleves. Selve bygget er preget av slitasje og kunne trengt en solid oppgradering. Vi hadde booket 2 elsykler, men da vi kom var disse ikke tilgjengelig. Når det gjelder maten var det en solid opptur, både delikat og mange valgmuligheter. Men sjarm og sjel har dette stedet virkelig.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, AudunP
Anmeldt 21. august 2021

For et sted. Fantastisk natur og turmuligheter. Fantastisk vertskap. En fantastisk mottakelse for oss som var her for første gang. Og for en god mat. Vi kommer mer enn gjerne tilbake. Eva-Britt og Kåre Sauthon👍

Dato for oppholdet: august 2021
Takk, 88k_res
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Leide hytte på Bergsjø i 3 netter. Hytta bærer preg av å være noen år gammel, men koselig og har alt du trenger. Fint for en familie. Betjeningen er veldig service innstilt og kommer med tips om aktiviteter. De løser det du har av utfordringer.

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, andrehaeraas
Anmeldt 4. april 2021 via mobile enheter

Helt fantastisk beliggenhet i fjellheimen med hvite vidder og supert løypenett. Koselig rom med gode senger og herlig utsikt. Vi hadde fullpensjon og fikk god frokost med alt vi begjærte. Lagde gode matpakker og fikk fulle termoser. Verdens beste vafler kl 16 og helt nydelige middager. Veldig gjestfri og hyggelig vertskap og betjening som lagde prikken over ien. Anbefales på det varmeste

Dato for oppholdet: april 2021
2  Takk, 580karib
Anmeldt 21. mars 2021

Stedet ligg fantastisk til på høyfjellet, ypperlig mat og servise. Her finner du roen og har uendelige muligheter til aktiviteter både sommer og vinter. Flotte skiløyper på høyfjellet, på sommer er det gode og mange turløyper på Norges tak, fjelltopper på nesten 1.800 meter kan bestiges.

Dato for oppholdet: mars 2021
    • Renslighet