Trine
      54.6 km fra Topcamp Hallingdal
      22.7 km fra Topcamp Hallingdal
      Se flere hoteller i Ål
      Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Supergod burger!! Desse hadde god kunnskap om glutenfri mat. I tillegg var det super hyggelig personale og maten kom fort! Liten ulempe var at vi måtte sitte ute og det var litt kaldt og stusslig når solen forsvant.

1  Takk, marteutengluten
      Anmeldt 19. juli 2020

Dette er mye mer enn en campingplass. Her er det massevis av opplevelser for store og små. Lever således opp til feriepark-navnet. Vi var her i begynnelsen av juli 2020 med middels bra vær. Skulle gjerne vært her på dager med sol og 20 grader. Tror det ville vært en enda bedre opplevelse. Mingolf, klatrepark og massasje ble testet ut. Alt med positive erfaringer. Restauranten hadde god mat. Litt dårlig frokosttilbud. Dette kunne med fordel vært bedre. Gode sanitæranlegg og fint kjøkken.

Vi prøvde glampingtelt. Det var en blandet fornøyelse. Varmeapparatet holdt ikke til å lage komfortabel varme, noe som trakk opplevelsen ned. Det burde også vært flere stikkontakter. Internett fungerte delvis bra.

Totalt sett en god feriepark, men for å få full score, må det gjøres noen grep.

For de som besøker, vil jeg anbefale et stopp på Tid Kafe og Landhandel i Ål. Der har de veldig god mat og kaffe!

1  Takk, 348alft
      Anmeldt 15. juli 2020

Vi var 2 familier på Hurramegrundt lekeland i dag - og jeg har aldri vært borti ett mer bedritent lekeland - og dette midt i corona-tiden! Det var også veldig underbemannet, og vi stod i 15 minutt i kø for å kjøpe billetter inn - og det var kun én person før oss i kø - og tre ansatte bak disken...

En skal også ta av seg skoene ute i gangen - noe ytterst få gjorde. Og de som var i Zip-line-parken kom inn med våte sko. Deilig å handle mat i sokkene og bli blaut og sølete på beina - på ett lekeland...

Vi var der noen timer, og ikke én gang så jeg noen som desinfiserte hverken bord, stoler, isdisk, brusskap - ei heller selve klatreseksjonen.
      Til sammenligning med andre lekeland hvor de går rundt med tank på ryggen og spruter desinfiserende middel over alle flater i klatreseksjonen.

Prisene var og stive - 180,- pr barn.

Første og absolutt siste gang vi reiser dit!
      Dette holder ikke mål!

1  Takk, tonjeg612
      Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Fin campingplass med fine plasser med vann og strøm, masse aktiviteter for store og små barn. Men ganske stive priser for eventyrgolf og Klatrepark.

Bestilte nybakte rundstykker til frokost, men fikk melding om morgenen at de ikke kan levere allikevel. Spør da om de har brød men det har de heller ikke, derfor må vi ut å handle til frokost i sentrum. Samme dag tenkte vi å spise middag på restauranten, men de er da full booket pga et selskap. Syns det er dårlig at de har selskap slik at ikke gjestene ved parken får plass.

Takk, terje8429
      Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Når vi kom fikk vi beskjed om at de var tomme for golfkøller og at vi måtte vente til de fikk inn. Etter ca 1 time gikk vi bort til banen for å se hva som egentlig skjedde. Der var det 5 golfkøller på banen... Gikk tilbake til resepsjonen og spurte på samme dama på nytt, og fikk da beskjed om at vi kunne jo leie køller et annet sted i anlegget.... Helt utrolig etter å ha sitti ved siden av henne og ventet en time...

Takk, lenemalin