Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fint område”
Anmeldelse av Bergtatt Bistro

Bergtatt Bistro
Vurdert som nr. 3 av 15 Restauranter i Ål
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Grei burger, men litt piffipreg på kjøttet. grei nachos, men litt lite kjøtt og litt mye chips. Rask og hyggelig betjening. Fint område rundt for barn og voksne.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Kortreist
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (36)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 36 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Veldig bra burger. Terningkast 5, men pga resten av maten så måtte det bli en svak 3er.
Begrunnelsen er: «den mest smakløse» bolognesen jeg noen gang har smakt. De må ha fylt i vann i kjøttet eller noe. Nuggets var dårlig. Pizza var med ren tomatsaus fra butikk «påstand» 1 av fire retter var gode nok i forhold til en høy pris, er ikke bra nok. Stedet er bra ellers, hyggelig servering.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Paal G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig servitør ++
Bestilling via QR kode som er helt ok.
Utebord i godt vær.
Bestilt Bergtatt Burger som kom etter 15,min++
Ikke helt Bistro Burger etter min smak ,litt for gjennomstekt og ligner mer på en kafé Burger.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, janhenningw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. oktober 2020 via mobile enheter

Helt nydelig lutefisk, servert med det rette tilbehøret. Koselige lokaler, og flinke serviceinnstilt servitører. Kjøkkenet har høstet gode kritikker fra flere hold, og det skjønner vi når vi får maten. Skal du spise lutefisk i år så er dette stedet å gå.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, Fjolls-til-Fjells
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2020

Vi spiste middag her da vi bodde på Hallingdal Feriepark. Maten var god og servicen var god. Prisene helt greie. Absolutt et sted å spise hvis man stopper i Ål.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 348alft
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bergtatt Bistro, så også på

 

Har du vært i Bergtatt Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.