Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Helene C
Anmeldelse av Norefjell Ski & Spa
4,0 av 5 boblerAnmeldt 25. des. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NorefjellManagement, KundansvarigNorefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 9. jan. 2019
Hei Helene,

Tusen takk for en en fin feedback du gav oss. Det var veldig hyggeligt att ha dere på hotellet og håper dere kommer tilbake.
Ni er varmt velkommen!

Ha en fortsatt fin start på året!
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • eDreams
  • Vio.com
3.1 km fra Norefjell Ski & Spa
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Vio.com
8.4 km fra Norefjell Ski & Spa
Gratis parkering
Ved stranden
    2.2 km fra Norefjell Ski & Spa
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • ZenHotels.com
      kr 1 531
    • Hotels.com
    0.0 km fra Norefjell Ski & Spa
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    kr 1 390
    Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Expedia.com
      kr 1 390
    39.5 km fra Norefjell Ski & Spa
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Båtutleie på stranden
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • Expedia.com
      kr 1 255
    39.4 km fra Norefjell Ski & Spa
    Ved stranden
    Restaurant
    Velkommen til Grand Hotel Hønefoss
    • Hotels.com
    • ZenHotels.com
      kr 1 234
    • Expedia.com
      kr 1 290
    41.1 km fra Norefjell Ski & Spa
    Gratis Wi-Fi
    Bar/lounge
    • Hotels.com
    • Scandic Hotels
      kr 1 910
    • Vio.com
    41.3 km fra Norefjell Ski & Spa
    Gratis Wi-Fi
    Restaurant
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • ZenHotels.com
      kr 1 849
    • Hotels.com
    43.7 km fra Norefjell Ski & Spa
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    48.7 km fra Norefjell Ski & Spa
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Noresund
    Anmeldelser (1 276)
    Filtrer anmeldelser
    1 276 resultater
    Vurdering fra reisende
    467
    351
    233
    144
    81
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    467
    351
    233
    144
    81
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    154159 av 1 276 anmeldelser
    Anmeldt 21. desember 2018 via mobile enheter

    Hotellet og rommene er veldig flott og alt er innbydende og rent.
    Ski in/out og gode bakker!
    Men at resepsjonisten ikke kan lage en Gin Tonic før bartenderen kommer på jobb er for svakt.
    I tillegg, når nattevakten som kommer på jobb kl 22 ikke kan servere annet enn flaskeøl fordi «han ikke har opplæring i tappetårnet eller å helle sprit», blir det litt for dumt på et såpass fint hotell med en i utgangspunktet flott bar. Uavhengig om det er rett før jul eller ikke.
    Å helle 4 cl aquavite i et glass bør ligge i opplæringen til alle som jobber i en bar/resepsjon på et hotell.
    Ellers var forreten meget god: Sjøkreps. Elgen var ikke helt i toppen, men absolutt god. Sjokoladedesserten var det tomt for så den ble ikke utprøvd. Hyggelig servitør.

    Dato for oppholdet: desember 2018
    Reisetype: Reiste som et par
    1  Takk, AndreAnkerHansen
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    NorefjellManagement, Kundansvarig på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. januar 2019

    Hei Andre,

    Tusen takk for du tog deg tiden att ge oss feedback. Jag skjønner att det blir lit feil med framtoningen når resepsjonen ikke kan hjelpe till i baren. Vi er igang med att ordne nye rutiner for dette.

    Vi håper dere kommer tilbake og dere ska vete det var hyggeligt att ha dere på besøk!

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 19. desember 2018 via mobile enheter

    Storslagen skiresort med alt hva man trenger og ønsker. Flotte store rom og hytter. Flott spa. Hyggelig afterski. God middag og trivelig service. Ikke nødvendig å reise hver helg til Alpene med dette alternativet et par timer fra Oslo.

    Dato for oppholdet: mars 2018
    Reisetype: Reiste på forretningsreise
    Takk, Oivind_oivind
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    NorefjellManagement, Kundansvarig på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. januar 2019

    Hej Öivind.

    Takk for den fina feedbacken, det var hyggeligt att dere likte resorten.

    Dere er hjertligt velkommen tillbaka!

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 19. desember 2018

    Vi har hatt opphold her ved to anledninger. Første gang var for noen år tilbake uten barn. Ved dette oppholdet ble vi sittende å vente i 1,5t før noen ga oss service under middagen. Kompensasjonen fra hotellet var på noen lusen kroner og e-post sendt i ettertid ble aldri besvart/ ignorert.Andre besøk var nå for noen dager siden med barn. Hotellet fremstår som velholdt og fint. Med fine fasiliteter for barn. Denne gangen hadde vi i god tid før oppholdet bestilt spabehandlinger, noe vi hadde sett frem til. Sent på kvelden dagen før behandlingene får vi en telefon fra resepsjonen, om at terapeut er blitt syk og at det ikke er noen som kan ta hennes skift dagen etterpå.Jeg synes det er kritikkverdig at dere som Norges beste spa hotell på 4. året ( som dere skryter av på alle hotellets oppslagstavler) ikke har noe personal i bakhånd. Vi har nå hatt 2 opphold hos dere hvor begge har bydd på problemer. Hotellet et som nevnt fint og ligger bra til med tanke på skibakker, langrennsløyper og reiseveien fra Oslo. Men det frister ikke med flere besøk når det alltid oppstår problemer.

    Dato for oppholdet: desember 2018
    • Reisetype: Reiste med familie
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
    Takk, Henrik280384
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    NorefjellManagement, Kundansvarig på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. januar 2019
    Google-oversetting

    Hei Henrik,

    Jag beklager att dere haft sån besvärlige opplevelse hos oss de to ganger dere kommit hit.
    Jag skall ta dette vidare med ledelse og se till att dette ikke skjer igjen!

    Vi håper dere snart kommer tilbake inom en snar framtid.

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 29. november 2018

    Jeg elsker hotellet, det er kort vei fra Oslo. Hotellet tilbyr en bra spa avdeling og god mat i resturanten. Jeg har det alltid veldig hyggelig her på Norefjell ski og spa!! fine rom, hyggelige ansatte. Dette hotellet kan jeg anbefale, og jeg kommer til å dra hit igjen:)

    Dato for oppholdet: november 2018
    • Reisetype: Reiste med venner
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
    Takk, charlottelarsen90
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    NorefjellManagement, Leder  på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2018

    Hei Charlotte.

    Veldig hyggelig å høre at du elsker å være gjest hos oss.

    Hjertelig velkommen tilbake.

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 12. november 2018

    Selve hotellet og beliggenheten er det ingenting å klage på, men dyrere og dårligere høyfjellshotell synes jeg man skal lete litt etter. Rommene er dyre, og da forventer man en viss standard. Det mangler både selvsagte ting som minibar og shampoo/balsam, samt at morgenkåper kun gis til de som har betalt inngang til spaet. Det er også veldig dårlig luft på rommene. For et hotell som refererer til seg selv som et spahotell synes jeg det er hårreisende at inngang til spaavdelingen koster 350kr (!) i helgen, i tillegg til romprisen. Her burde det være selvsagt inngang som gjest på hotellet for de over 18. Spaavdelingen er helt ok, men sammenligner man med f.eks Farris Bad (hvor inngang til spa for øvrig er inkl i romprisen) får man veldig lite for pengene. Vann er det eneste man får tilbudt i spaavdelingen, ellers kan man kjøpe godt overpriset drikke i 'snacks baren'. I garderoben var det kun 2 av dusjene som hadde shampoo/balsam/såpe fylt opp i dispenserene, og kun 1/3 beholdere gikk det an å få body lotion ut av. Betaler man en så stiv pris for et liksom 'award-vinnende' spa, synes jeg det minste man kan forvente er at alt fungerer som det skal. Selve spaet er avslappende, men superglatte fliser (lurer på hvem som har valgt disse.....så flere som holdt på å skli), samt manglende fliser og sprekker her og der sier meg at det begynner å bli litt slitt...
    Treningsavdelingen som er gratis for alle har et ok treningsrom, og et svømmenanlegg som har sett bedre dager. Det er nesten så man skulle tro de med vilje har latt dette forfalle så man skal gidde å betale for inngang til spa. Garderoben minner om en altfor trang svømmehall hvor man nesten står med ansiktet inni kroppen til naboen for å få skiftet, boblebadene er veldig små og kun 1/2 badstuer virket. I tillegg fungerte ikke vannfontenen.
    Fra andre høyfjellshotell/spa-hotell i Norge er jeg vant til at maten er god, gjerne med fokus på lokale råvarer. Norefjell er for det første ekstremt overpriset, og maten er jammen meg dårlig. Buffet for 425kr per person til middag med pølser, hamburgere, overstekt fisk og ikke engang inkludert drikke er faktisk helt hinsides!! Pizzabaren i kjelleren er jammen ikke mye bedre, her betaler man nesten 200kr for en pizza som ikke er stort bedre enn en Grandiosa fra frossendisken, og for å toppe det hele må man betale 20kr (!) for en karaffel med vann FRA SPRINGEN. Ved bestilling av tapasplanken deres hadde de kun 2/6 tilgjengelige retter, og både parmaskinken og pecorino osten smakte forderdelig. Man kan kjøpe drinker/vin/øl i for eksempel baren, og de er generelt dobbel/trippel utelivspris i Norge. 0,33cl brus for 49kr, halvtørre vafler for over 60kr per stykk??? Man drar rett og slett fra Norefjell Ski & Spa med følelsen å ha blitt skikkelig lurt for penger. Det eneste jeg kan si var ok var frokostbuffeten som var inkludert i prisen, men selv den bar preg av halvsliten mat. Jeg har til vanlig ingenting i mot å betale en god pris for både mat, spa og hotell når jeg får noe igjen for pengene, men maken til dyrere og dårligere opphold har jeg aldri opplevd i Norge før. Her ville jeg valgt et hvilket som helst annet hotell! Dra til Storefjell for kvalitets mat på fjellet, eller ta en tur til Farris Bad for både kvalitets mat og spa - Norefjell Ski & Spa kan dessverre ikke skilte med noen av delene.

    Dato for oppholdet: november 2018
    • Reisetype: Reiste med venner
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Service
    5  Takk, mtilleras
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    NorefjellManagement, Kundansvarig på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. januar 2019
    Google-oversetting

    Hei,

    Dett var veldig tråkigt att läsa att dere vart miss förnöjd med vistelsen på Norefjell Ski og Spa.
    Vi håper dere tar turen tillbaka i framtiden då vi dagligen jobber med rutiner för att förbedre oss.

    Jag ønsker dere ett forsat fint 2019!

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Vis flere anmeldelser