Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 222
Hotels.comUSD 204
CheapTicketsUSD 204
Orbitz.comUSD 204
TravelocityUSD 204
eDreamsUSD 222
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 196)
Filtrer anmeldelser
1 196 resultater
Vurdering fra reisende
447
338
217
127
67
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
447
338
217
127
67
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
103108 av 1 196 anmeldelser
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Vi var 20 personer som var samlet på Norefjell Ski&Spa fra torsdag til lørdag i januar 19. Møtelokaler fungerte fint og servicen var bra. Vi hadde generelt et fint opphold men stedet var vel sånn helt på snittet. Var i tvil om jeg skulle sette 4 eller 3 stjerner og endte på 3. Maten var bra med god frokost og OK buffet på kvelden. Pianobaren i resepsjonsområdet var hyggelig og et fint sted å samles. Ellers var en en del av folkene ute å prøvde seg i skibakkene, men det gjorde ikke jeg. Spa avdelingen var det positive tilbakemeldinger på. Helt OK rom, men helt på gjennomsnitt.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Norw50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NorefjellManagement, Kundansvarig på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. januar 2019

Hei,

Takk for du tog deg tiden att ge oss feedback, Vi jobbar med nya rutiner till att hålla standarden på hotellet tipp topp.
Vi hoppas dere snart kommer tillbake og testar oss igjen med firmat.

Ha en fortsatt fin start på det nye året!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. januar 2019 via mobile enheter

Norefjell Ski og Spa hadde flott arrangement nyttårsaften. Festmiddag med underholdning, både vert og magiker. De holdt begge grei standard gjennom kvelden. Maten var meget god. Mye kø i baren for å kjøpe drikke trekker ned. Flott fyrverkeri også.
Rommet vi fikk fant vi omsider, forklaring fra resepsjonen stemte dessverre ikke første gang. Selve rommet er mørkt, har felles terrasse og knøttlite bad. Så ingen høydare.
I etterkant av oppholdet har vi forsøkt å kontakte resepsjonen da vi glemte noe på rommet. Vi oppnår ikke kontakt hverken på e-post eller telefon.

Så totalt sett, kan jeg ikke anbefale hotellet.

Meeen bakkene

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, mhafnorl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NorefjellManagement, Kundansvarig på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. januar 2019
Google-oversetting

Hei,

Takk for du tog deg tiden att ge oss feedback, vi jobbar konturnerligt för att uppehålle standarden på hotellet.
Vilken mailaddresse har du sendt till? resepsjon@norefjellskiogspa.no eller booking@norefjellskiogspa fungerer også.

ser fram emot ditt mejl!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. januar 2019

Hotellet fremstår slitt og litt utdatert. De har også en lang vei å gå på renhold og service fra personalet. Som alle andre hoteller er det forskjeller her også, men jevnt over kunne en høyning av servicen være på sin plass. Frokost og lunsjbuffet er på det jevne, ikke noe fancy og ikke noe mer enn hva man kan forvente av et hotell i denne klassen. Middagene var en skandale, det var under norsk veikrostandard. Smakløst og ihjelkokt mat. Servitørene i restauranten virket heller ikke som de var overvettes interessert i gjestene sine. Da vi var der var også hotellet overfylt av barnefamilier (noe som normalt ikke er noe problem) Men da ungene bruker korridorene som lekeareal og fotballbane blir det litt slitsomt i lengden. Jeg tok ikke noen spabehandling, men var en tur i velværeavdelingen og det var ikke verdt pengene de skulle ha for det. De reklamerer med ski og spa. Ja de har ett spa og en liten bamsebakke ved siden av hotellet. Bort til resten av Norefjellanlegget er det et stykke. Jeg er glad jeg valgte å la være å ta med meg skiene. Jeg håper vi velger ett annet sted for vårt seminar neste gang.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Terje M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NorefjellManagement, Kundansvarig på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. januar 2019
Google-oversetting

Hei,


Det var tråkigt att höre att din vistelse ikke var topp. Jag skall ta dette vidare med våra ledare på hotellet.
Jag hoppas dere väljer oss en gång i framtiden og att vi stå ser till eran vistelse blir minnesvärd!

Ha en fin start på året!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. desember 2018 via mobile enheter

Fint lokale, stort rom. Feil på rommet ble raskt rettet opp etter beskjed til rengjøringspersonell. Hyggelig betjening. Bra treningsrom og svømmebasseng. Flott natur og fine løyper. Frokosten var ok. Julebuffeten var fantastisk.Veldig hyggelig og oppmerksom servitør.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Helene C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NorefjellManagement, Kundansvarig på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. januar 2019

Hei Helene,


Tusen takk for en en fin feedback du gav oss. Det var veldig hyggeligt att ha dere på hotellet og håper dere kommer tilbake.
Ni er varmt velkommen!

Ha en fortsatt fin start på året!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. desember 2018 via mobile enheter

Hotellet og rommene er veldig flott og alt er innbydende og rent.
Ski in/out og gode bakker!
Men at resepsjonisten ikke kan lage en Gin Tonic før bartenderen kommer på jobb er for svakt.
I tillegg, når nattevakten som kommer på jobb kl 22 ikke kan servere annet enn flaskeøl fordi «han ikke har opplæring i tappetårnet eller å helle sprit», blir det litt for dumt på et såpass fint hotell med en i utgangspunktet flott bar. Uavhengig om det er rett før jul eller ikke.
Å helle 4 cl aquavite i et glass bør ligge i opplæringen til alle som jobber i en bar/resepsjon på et hotell.
Ellers var forreten meget god: Sjøkreps. Elgen var ikke helt i toppen, men absolutt god. Sjokoladedesserten var det tomt for så den ble ikke utprøvd. Hyggelig servitør.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, AndreAnkerHansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NorefjellManagement, Kundansvarig på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. januar 2019

Hei Andre,

Tusen takk for du tog deg tiden att ge oss feedback. Jag skjønner att det blir lit feil med framtoningen når resepsjonen ikke kan hjelpe till i baren. Vi er igang med att ordne nye rutiner for dette.

Vi håper dere kommer tilbake og dere ska vete det var hyggeligt att ha dere på besøk!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser