Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 353
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 02.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 328
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 01.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
USD 328
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 01.10.21
eDreams
Hotels.comUSD 353
PricelineUSD 328
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 208)
Filtrer anmeldelser
1 208 resultater
Vurdering fra reisende
449
339
221
129
70
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
449
339
221
129
70
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
112117 av 1 208 anmeldelser
Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Takk for en fantastisk lang helg på hotell leilighet med flott utsikt mot skibakken. Koste oss i skibakken rett ved siden av for å så slappe av i spaavdelingen med blikk over fjell i solnedgangen. Morgen etter spiste vi deilig frokost med god service. En magisk helg!

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 369vincenth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NorefjellManagement, Kundansvarig på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. januar 2019

Hei,

Takk for du tog deg tiden att ge oss feedback. Dette setter vi stort pris på.
Dere var flotte gjester att ha på hotellet og dere er velkommen tilbake!

Ha en fin dag vidare!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Vi var 20 personer som var samlet på Norefjell Ski&Spa fra torsdag til lørdag i januar 19. Møtelokaler fungerte fint og servicen var bra. Vi hadde generelt et fint opphold men stedet var vel sånn helt på snittet. Var i tvil om jeg skulle sette 4 eller 3 stjerner og endte på 3. Maten var bra med god frokost og OK buffet på kvelden. Pianobaren i resepsjonsområdet var hyggelig og et fint sted å samles. Ellers var en en del av folkene ute å prøvde seg i skibakkene, men det gjorde ikke jeg. Spa avdelingen var det positive tilbakemeldinger på. Helt OK rom, men helt på gjennomsnitt.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Norw50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NorefjellManagement, Kundansvarig på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. januar 2019

Hei,

Takk for du tog deg tiden att ge oss feedback, Vi jobbar med nya rutiner till att hålla standarden på hotellet tipp topp.
Vi hoppas dere snart kommer tillbake og testar oss igjen med firmat.

Ha en fortsatt fin start på det nye året!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. januar 2019 via mobile enheter

Norefjell Ski og Spa hadde flott arrangement nyttårsaften. Festmiddag med underholdning, både vert og magiker. De holdt begge grei standard gjennom kvelden. Maten var meget god. Mye kø i baren for å kjøpe drikke trekker ned. Flott fyrverkeri også.
Rommet vi fikk fant vi omsider, forklaring fra resepsjonen stemte dessverre ikke første gang. Selve rommet er mørkt, har felles terrasse og knøttlite bad. Så ingen høydare.
I etterkant av oppholdet har vi forsøkt å kontakte resepsjonen da vi glemte noe på rommet. Vi oppnår ikke kontakt hverken på e-post eller telefon.

Så totalt sett, kan jeg ikke anbefale hotellet.

Meeen bakkene

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, mhafnorl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NorefjellManagement, Kundansvarig på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. januar 2019
Google-oversetting

Hei,

Takk for du tog deg tiden att ge oss feedback, vi jobbar konturnerligt för att uppehålle standarden på hotellet.
Vilken mailaddresse har du sendt till? resepsjon@norefjellskiogspa.no eller booking@norefjellskiogspa fungerer også.

ser fram emot ditt mejl!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. januar 2019

Hotellet fremstår slitt og litt utdatert. De har også en lang vei å gå på renhold og service fra personalet. Som alle andre hoteller er det forskjeller her også, men jevnt over kunne en høyning av servicen være på sin plass. Frokost og lunsjbuffet er på det jevne, ikke noe fancy og ikke noe mer enn hva man kan forvente av et hotell i denne klassen. Middagene var en skandale, det var under norsk veikrostandard. Smakløst og ihjelkokt mat. Servitørene i restauranten virket heller ikke som de var overvettes interessert i gjestene sine. Da vi var der var også hotellet overfylt av barnefamilier (noe som normalt ikke er noe problem) Men da ungene bruker korridorene som lekeareal og fotballbane blir det litt slitsomt i lengden. Jeg tok ikke noen spabehandling, men var en tur i velværeavdelingen og det var ikke verdt pengene de skulle ha for det. De reklamerer med ski og spa. Ja de har ett spa og en liten bamsebakke ved siden av hotellet. Bort til resten av Norefjellanlegget er det et stykke. Jeg er glad jeg valgte å la være å ta med meg skiene. Jeg håper vi velger ett annet sted for vårt seminar neste gang.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Terje M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NorefjellManagement, Kundansvarig på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. januar 2019
Google-oversetting

Hei,


Det var tråkigt att höre att din vistelse ikke var topp. Jag skall ta dette vidare med våra ledare på hotellet.
Jag hoppas dere väljer oss en gång i framtiden og att vi stå ser till eran vistelse blir minnesvärd!

Ha en fin start på året!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. desember 2018 via mobile enheter

Fint lokale, stort rom. Feil på rommet ble raskt rettet opp etter beskjed til rengjøringspersonell. Hyggelig betjening. Bra treningsrom og svømmebasseng. Flott natur og fine løyper. Frokosten var ok. Julebuffeten var fantastisk.Veldig hyggelig og oppmerksom servitør.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Helene C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NorefjellManagement, Kundansvarig på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. januar 2019

Hei Helene,


Tusen takk for en en fin feedback du gav oss. Det var veldig hyggeligt att ha dere på hotellet og håper dere kommer tilbake.
Ni er varmt velkommen!

Ha en fortsatt fin start på året!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser