Cirkeline74
Anmeldelse av Norefjell Ski & Spa
2,0 av 5 boblerAnmeldt 28. juli 2020via mobile enheter
Sjur Aalvik, Daglig lederNorefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 31. juli 2020
Hei igjen og takk for tilbakemelding
Leit å lese at dere har hatt en dårlig opplevelse. Jeg tror og håper at et normalt opphold på hotellet skal være en god opplevelse - både i leilighet og inne på hotellet. Da du bodde hos oss, hadde nok mange av leilighetene stått tom siden midten av mars og det hang nok igjen en del lukt fra tørre vannlåser er jeg redd. Men, det skal være rent og ryddig. Så blir det nok en liten oppgradering av mange av leilighetene i løpet av høsten 2020 (måtte utsettes pga corona).
Håper vi kan ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.
3.1 km fra Norefjell Ski & Spa
8.4 km fra Norefjell Ski & Spa
Ved stranden
12.3 km fra Norefjell Ski & Spa
0.0 km fra Norefjell Ski & Spa
yurts for rent on halvorseth camping
24.4 km fra Norefjell Ski & Spa
39.4 km fra Norefjell Ski & Spa
Ved stranden
Se flere hoteller i Noresund
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Hadde et utmerket opphold på norefjell ski og spa, helt frem til vi oppdaget skjeggkre i leiligheten. Naboleiligheten hadde også store maur på kjøkkenbenken. Da vi begynte å se bedre etter var det dårlig vasket med blandt annet mye støv under sengen.
Fikk 30% avslag på oppholdet, men det nytter lite dersom vi har dratt med oss skjeggkre hjem og må sanere huset. Vet at leiligheten skulle leies ut etter oss, og da jeg tilfeldigvis møtte på renholdspersonalet hadde ikke de fått beskjed om skadedyrene. Skuffende og veldig ekkelt.

Takk, brynhilda2014
Sjur Aalvik, Daglig leder på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2020

Du kan føle deg helt trygg på at dette blir tatt hånd både av vår tekniske avdeling og ved housekeeping, men det er gjerne teknisk avdeling som får beskjed først. At ting kan oppstå kan man aldri føle seg trygg på når man er ute og reiser, men ift vern mot forskjellige skadedyr har vi en selvsagt avtale med skadedyr firma som har løser dette for oss.

Anmeldt 23. juli 2020

Som enkelte andre har skrevet er jeg litt skuffet over oppholdet på dette hotellet.
Resepsjon/mottakelse/rom: Dro hit med samboer og en 4 åring. Bodde i suiten. Mailkorrespondanse før ankomst tok tid. De beklagde seg og sa det tok tid pga mye å gjøre (pga covid19)..
Resepsjonen: sto i kø kl. 15.40.. Sjekk-inn kl. 16, så vår skyld at rommet ikke var klart – at vi kom for tidlig så klart og det fikk vi også høre fra ham som jobbet der.. Tilbake på nytt i kø kl.16.20, og rommet var fremdeles ikke klart. De ordnet et annet rom for oss, og det er greit nok.. Forklarte ikke hvor rommet var lokalisert, så måtte spørre ekstra om dette. De synes det var «rart» at jeg ikke visste det selv.. Men men... kom oss til rommet og det var fint. Stort, og rent – helt til vi oppdaget alt støvet, avklippede neglbiter her og der, oppvaskmaskin som sto på etc.. Vi måtte vaske badekaret selv for det var tydeligvis ikke gjort ( ihvertfall ikke godt nok ).
Frokosten: Var grei nok. Hadde det jeg bruker å spise. Ikke noe ekstra forhåndsregler mtp covid19 utenom antibac.
Turmuligheter: Gode muligheter, men nok en gang så var servicen ved hotellet dårlig. De har kart over området som vi kunne få (om du er heldig at det er fylt opp i hyllene deres), men når jeg spurte hvor turstiene begynner så visste de ikke det. Synes det er merkelig! Traff en «lokal person» ute som jeg spurte og fikk svar.
Mat: var ikke i restauranten, men var på pizzeriaen. Pizzaen var ok. I underkanten av 200 kr for en pizza, og halv pris for en barnepizza.
Parkering: Gratis i kjeller. Et stort pluss så klart.
Spa/basseng: prøvde ikke.
Volleyball / liten fotballbane: prøvde ikke.
Dyr: De har en liten seter rett nedenfor hotellet, med hester, geiter, esler , en kanin og et par høner. Min 4-åring likte best hestekjerra som sto der.. De selger også litt mat og drikke der. Positivt! I tillegg er det et lite tjern som man kan plaske/bade i om ønskelig evt leie kano.

Overall: et greit besøk, men kunne vært bedre. Betaler mye penger for oppholdet og forventer mer.

1  Takk, steven h
Sjur Aalvik, General Manager på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Hei og takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding.

Ikke hyggelig å lese at velkomsten og rommet ikke var som det skulle være. Det er alltid en liten fare når vi må bytte rom som har vært satt av på forhånd, men sånn skal det ikke være. Dette skal vi ta videre internt på hotellet. Og, når det gjelder å finne frem - forsøker vi å bruke tid på å forklare hvor rommene ligger - siden hotellet er så stort. Så det beklager jeg. Vi har nok fått inn litt mange nye i resepsjonen i sommer, så jeg beklager at ikke lokalkunnskapen var så god som den burde være.

Jeg vil si at vi har gjort mange grep ift covid 19 også på frokosten. Den er helt ombygget i forhold til vanlig både i fysisk utseende og i antall personale vi har på jobb. I tillegg er det et maks på antall gjester som er ca 1/3 av kapasiteten til lokalet ved vanlig fullt hotell. Vi har forsøkt å tilpasse oss til den nye hverdagen på best mulig måte ut fra smittevernhensyn og opplevelse.

Vi håper vi kan ønske dere velkommen tilbake.
Ha en fortsatt god sommer.

Team Norefjell Ski & Spa

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

En skuffende opplevelse!

Vi ble ikke opplyst om at SPA var en tilleggs kostnad på 700kr for to personer. Selv om vi spurte litt om SPA ved innsjekk. Det syntes vi var litt i overkant for en time eller to mellom innsjekk og middag.

Rommet var ok, men med mangler. Ingen glass på rommet, og flere lyspærer som var gått, så litt lunken belysning. Hotellet var propp fullt med barnefamilier, så vår underholdning for oppholdet var unger uten oppsyn som lekte bank på og stikk av.

Middagen var en dyr og tørr buffet som vi neppe vil huske som en kulinarisk opplevelse. Fisk og kjøtt var uttørket, salaten var dvassen, dessertbordet var et virr varr av tørre kaker og tomme fat. Lokalet var ikke spesielt koselig, og reservasjonen vår var blitt borte.

Alt i alt ville jeg aldri anbefalt dette som en avslappende, koselig og kulinarisk get away.

Takk, nanndahl

Hei og takk for din tilbakemelding

Det er nok litt forskjell på hotellet til sommer og resten av året. Vi har nok mange forskjellige gjestegrupper hele året, men om sommeren er det nok veldig mange barnefamilier. Men, vi har også spa og velværeavdelingen som har 18-års grense og er et tilbud for voksne uten barn tilstede. I andre deler av året har vi også a la carte servering i tillegg til buffet og pizzarestaurant. Men akkurat nå i sommer har det vært så mye gjester at det har ikke vært mulig å gjennomføre dette.

Jeg håper dere vil besøke oss igjen - hjertelig velkommen skal dere i så fall være.

Anmeldt 19. juli 2020

Dro hit på jentetur og hadde booket bordreservasjon og morgenkåpe/tøffler på forhånd.
Vi fikk aldri morgenkåper/tøfler selv om vi etterspurte varen vi hadde betalt for.
Utsikten og rommet var fantastisk, med unntak av at rommet vårt ble ikke rengjort eller noen ting under vårt opphold på en helg.
Det var kaos under frokosten, ingen reguleringer iht sitteplasser eller restriksjoner.
Finn et bord og klar deg selv-type opplegg.
Maten var super.

1  Takk, 485catharinat

Hei og takk for tilbakemelding etter oppholdet.

Jeg håper det løste seg med både morgenkåper og tøfer under oppholdet, ellers må dere ta kontakt med meg slik at vi kan få ordnet opp i det. Når det gjelder frokosten, var det nok mange restriksjoner, men kanskje dere ikke såg de. Vi har hatt et maks antall på gjester i frokostsalen. Før vi begynte med buffet (ca 17. juli) hadde vi utlevering av mat over disk. I tillegg hadde vi på forhånd tatt bort overflødige bord og lagt reminders om å holde avstand i merkelapper på gulvet. Vi flyttet og også på drikkestasjoner, slik at disse skulle bli mulig å besøke uten å komme i nærkontakt med for mange. Vedr. antall på bordene, er det noe som de enkelte gjestene selv må overholde og tenke på - da vi ikke vet hvem som er i familier eller er i "grupper".

Jeg håper jentene vil komme på et ny jentetur når alt blir litt mer normalisert.

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Resepsjonen:
Vi ble tatt godt imot og de svarte på mail underveis/før ankomst. Innsjekking gikk hurtig og greit.

Rommene:
Vi hadde 2 suiter. Renholdet kunne vært noe bedre på begge rommene. Vi var ikke informerte om at det ikke var room-service under perioden (sikkert cocid-19 tiltak?)
Vinglassene var skitne på vegge rom, glassvegg i dusjen var ikke rengjort skikkelig. Stikkontakten var plassert langt under nattbordet ved gulv. Vasken var plassert slik at vannet rant utenfor. Fine rom ellers med mulighet for hund her. Tørkeskap, vaskemaskin, oppvaskmaskin og stort kombiskap trekker opp romfølelsen. Gode senger på hotellet.

Spa:
Veldig fornøyde med spa. Til tider mye folk selv ved covid-19. Noe venting for å komme inn til garderobene til tider.
Massasjeopplevelsen levde opp til forventningen. Hyggelig personale. Noe dyr øl, 115,- for en 0.33l Peroni.

Pizzeria:
Veldig god pizza og god service!

Fjellet restaurant:
God mat, men det stopper der. Lite oppfølging fra personalet og i tillegg litt spydige (ingen beklagelse). Fikk forrett før drikke og måtte be om drikke. Enlelte bord rundt oss fikk maten før oss, selv om de kom dit etter oss. Noen bord måtte vente lenge på mat og drikke som også vi gjorde.

Turområdet:
Veldig fint område rundt hotellet. Fantastisk beliggenhet med turstier rett utenfor døren.

Parkering:
Veldig bra med gratis parkering i garasje under hotellet.

1  Takk, thomasgT2364EF

Hei igjen og takk for gode tilbakemeldinger

Vedr punktene du tar opp, skal jeg ta de videre med mine kolleger. Godt å lese at dere har hatt gode opplevelser de fleste stedene. Jeg beklager at ikke alt fungerte i restauranten. Det har nok gått en kule varmt der i sommer, med svært mye å gjøre for litt for få medarbeidere (vi skulle gjerne hatt flere medarbeidere, men dette har ikke vært lett å skaffe i sommer - dessverre).

Jeg håper å se dere på Norefjell igjen - hjertelig velkommen tilbake.