Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
eDreams
USD 327
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 01.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 208)
Filtrer anmeldelser
1 208 resultater
Vurdering fra reisende
449
339
221
129
70
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
449
339
221
129
70
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4651 av 1 208 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Først ble vi møtt av en svært lite hyggelig ansatt i resepsjonen ved innsjekk. Generelt var de ansatte lite serviceminded, sure og lite behjelpelig. Spaavdelingen var overfylt av mennesker. Dette medførte at man satt i minst 30 minutter kø for å i det hele tatt benytte spaet’s andre fasiliteter enn dusjene i garderoben. Selv massasjen har hotellet klart å rote med bestillingen og gitt oss separat massasje istedenfor parmassasje som var bestilt. Massøren skal ha for ekstremt god og profesjonell behandling.
Bufféen var langt ifra innenfor retningslinjene som er gitt for coronatiltak. Det var både altfor mye mennesker i samme rom, og selve bufféen var en smittebombe i seg selv, med fri tilgang og mat som lå åpent for bakterier.
Hotellet hadde mest sannsynlig blitt stengt på dagen om det ble sjekket for opprettholdelse av coronatiltak. Kommer ikke tilbake som betalende gjest.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Traveltheplan3t
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Lindqvist, Gjestetjenester/resepsjon på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei og takk for din tilbakemelding,
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å bidra med å gjøre oss bedre. Meget beklagelig at vi ikke klarte å levere på service, SPA og middag. Vi klarte rett og slett ikke å planlegge for den enorme etterspørselen i sommer og det må vi bare beklage. Når det kommer til buffeten er denne satt opp i henhold til myndighetenes råd for smittevern. Lei oss for at vi ikke leverte til forventningene denne gangen, hjertelig velkommen tilbake til oss under andre omstendigheter.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020

Vi ble plassert i samme «hus» som mange festende ungdommer. Det var mye bråk utover kvelden oh ingen svarte da jeg opp til flere ganger forsøkte å ringe resepsjonen.
0,33 l brud kostet 53 kr..... så en enkel lunsj med 2 ferdiglagede wraps og en pastasalat og 3x 0,33l brus kostet over 600 kr......
Utrolig fint sted og hyggelig personale, men hekt hårreisende priser på alt «utenom». Jeg sier bare ta med matpakke og drikke til oppholdet....

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 28cecilieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Lindqvist, Gjestetjenester/resepsjon på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei og takk for din tilbakemelding,
vi setter stor pris på at du tok deg tid til å bidra med å gjøre oss bedre. Beklagelig at vi ikke var tilgjengelig på telefonen, dette er nå tatt tak i. Lei oss for at vi ikke leverte til forventningene denne gangen, hjertelig velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020

I forkant av bookingen prøver vi å kontakte resepsjonen ifht. spa-avdelingen og covid-19, om det er slik at vi risikerer å ikke få bruke spa-avdelingen under oppholdet mtp. restriksjonene. Får omsider tak i de etter 4 dager med gjentatte forsøk på tlf. Får beskjed om at dette ikke er noe problem i det hele tatt.

Booket et oppholdt med samboer fra 19.07.20-21.07.20. Ankom hotellet kl.15.00 og stod i kø for innsjekk i 15 min. Spurte om det var mulig å sjekke inn dersom rommet var klart, noe det ikke var. Greit nok da innsjekk ikke er før kl.16.00. Ny kø, nytt forsøk på innsjekk kl.16.10. Vi får rommet, men oppdager raskt når vi kommer inn at vi ikke har fått sutien slik vi har booket. Ny kø i 20 min. Møter en overrasket gutt i resepsjonen som sjekker bookingen vår på nytt, og bekrefter at vi har fått feil rom, og at suiten ikke er klar. Spør om vi kan benytte oss av spa-avd. i mellomtiden, men det kan han ikke svare på. Må gå å høre selv. Opplever det som flaks at vi faktisk fikk benyttet oss av det, da det viser seg å være "første mann til mølla"-prinsipp.

Vi hadde også med en middags-pakke i bestillingen vår, hvor vi hadde booket bord fra kl.19.30. Spør han om vi kan flytte bord-reservasjonen fra kl.19.30 til kl.20.00, pga. senere innsjekk enn planlagt. Denne reservasjonen blir han "overrasket" over, og spør "Middag med i bookingen?". Han sjekker raskt igjen, og bekrefter den. Jeg spør om det er 3-retters eller buffet i dag, da det står på nettsiden at det er det kokken som bestemmer. Han svarer med "3-retters, er det ikke 2-retters? Buffet? Hmm...". Jeg lar den ligge å fortsetter på tråden om han kan flytte bord-reservasjonen. Uten å skrive på pcen eller foreta seg noe, sier han at han har gjort det. Da vi kommer til middag kl.20.00 har ikke denne reservasjonen blitt endret, men det ordnet seg allikevel.

I tillegg til dette får vi ikke informasjon om frokosttider, sted, romlokasjon eller info om spa-avdeling. Kun et rom-kort i hånda ved begge innsjekkingene.

Begge rommene var "slitne", i sutien var ikke badekaret vasket godt nok (så ut som såpe-kant rundt badekaret fra tidligere bad), TVen fungerte ikke og det var potetgull, nøtter ol. liggende i gangene utenfor rommene.

Ingenting å utsette på spa-avdelingen, god service, hyggelig personalet, fine fasiliteter. Fjellet-restaurant (som det viste seg serverte buffet den dagen) var helt supert. God service, hyggelig personalet og god mat.

Ser at det er mange som har kommentert de samme tingene som jeg her også påpeker, og synes det er trist at hotellet ikke fortar seg noe ang. dette. Da hotellet i seg selv er fint, og lokasjonen ypperlig for fjellvandrere som oss selv ;)

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, A2992SZemilieb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sjur Aalvik, Daglig leder på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2020

Hei igjen
Det er leit at dere har hatt et dårlig inntrykk av oss i sommer. Dette har blitt en helt annerledes sommer enn både vi og resten av reiselivs Norge hadde sett for seg. For vår del skal vi selvsagt ikke klage på at vi har hatt mange gjester, men det har hatt sin pris. Vi er absolutt vant med å håndtere mange gjester - men hele settingen har vært helt ulik alle somre tidligere. Våre utfordringer i sommer har vært mange, men hovedkonklusjonen er at vi har slitt med å få nok medarbeidere, finne medarbeidere med riktig kompetanse og få tid nok til å lære de godt nok opp. Dette har nok resultert i køer mange steder, både på telefon og i service - spesielt i de første ukene av sommeren. I tillegg har vi slitt med leveranser til vår bransje i sommer på både mat og drikke - noe som også har skapt utfordringer.
Jeg kan ikke annet enn å beklage og samtidig love at alle medarbeidere har virkelig stått på i sommer, men det har nok skortet på en del her i noen av ukene. Jeg håper vi kan ønske dere velkommen tilbake og vise hva Norefjell Ski & Spa er i normal situasjon.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Fin leilighet for 4. Svømmebassenget var litt kaldt og til tider litt mange folk. Gode parkeringsmuligheter og vi fikk ladet elbilen vår.
God mat fra pizzeria, men ganske høy pris.
Fin seter med mange dyr.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, Arnfinn G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sjur Aalvik, Daglig leder på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2020

Hei og takk for hyggelig tilbakemelding etter oppholdet.
Håper vi kan ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi likte selve resortet og omgivelsene veldig godt - nydelig natur og turmuligheter .Områdene rundt stranden og seter med dyr var også koselige .
Vi hadde booket en leilighet da vi er en familie på 5 . Denne var en stor skuffelse .
Slitt og med en veldig dårlig lukt i hele leiligheten ,badet luktet også veldig dårlig og med masse sorte hår i slukene .
Ingen gledet seg til å bruke badet ,og renhold ellers i leiligheten og særlig kjøkkenet var også veldig dårlig .

Vi kan dessverre ikke anbefale leiligheten videre ,men kommer gjerne tilbake og prøver rommene på hotellet om tilbakemeldingene på renholdet der blir bedre .

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Cirkeline74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sjur Aalvik, Daglig leder på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2020

Hei igjen og takk for tilbakemelding
Leit å lese at dere har hatt en dårlig opplevelse. Jeg tror og håper at et normalt opphold på hotellet skal være en god opplevelse - både i leilighet og inne på hotellet. Da du bodde hos oss, hadde nok mange av leilighetene stått tom siden midten av mars og det hang nok igjen en del lukt fra tørre vannlåser er jeg redd. Men, det skal være rent og ryddig. Så blir det nok en liten oppgradering av mange av leilighetene i løpet av høsten 2020 (måtte utsettes pga corona).
Håper vi kan ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser