I forkant av bookingen prøver vi å kontakte resepsjonen ifht. spa-avdelingen og covid-19, om det er slik at vi risikerer å ikke få bruke spa-avdelingen under oppholdet mtp. restriksjonene. Får omsider tak i de etter 4 dager med gjentatte forsøk på tlf. Får beskjed om at dette ikke er noe problem i det hele tatt.
Booket et oppholdt med samboer fra 19.07.20-21.07.20. Ankom hotellet kl.15.00 og stod i kø for innsjekk i 15 min. Spurte om det var mulig å sjekke inn dersom rommet var klart, noe det ikke var. Greit nok da innsjekk ikke er før kl.16.00. Ny kø, nytt forsøk på innsjekk kl.16.10. Vi får rommet, men oppdager raskt når vi kommer inn at vi ikke har fått sutien slik vi har booket. Ny kø i 20 min. Møter en overrasket gutt i resepsjonen som sjekker bookingen vår på nytt, og bekrefter at vi har fått feil rom, og at suiten ikke er klar. Spør om vi kan benytte oss av spa-avd. i mellomtiden, men det kan han ikke svare på. Må gå å høre selv. Opplever det som flaks at vi faktisk fikk benyttet oss av det, da det viser seg å være "første mann til mølla"-prinsipp.
Vi hadde også med en middags-pakke i bestillingen vår, hvor vi hadde booket bord fra kl.19.30. Spør han om vi kan flytte bord-reservasjonen fra kl.19.30 til kl.20.00, pga. senere innsjekk enn planlagt. Denne reservasjonen blir han "overrasket" over, og spør "Middag med i bookingen?". Han sjekker raskt igjen, og bekrefter den. Jeg spør om det er 3-retters eller buffet i dag, da det står på nettsiden at det er det kokken som bestemmer. Han svarer med "3-retters, er det ikke 2-retters? Buffet? Hmm...". Jeg lar den ligge å fortsetter på tråden om han kan flytte bord-reservasjonen. Uten å skrive på pcen eller foreta seg noe, sier han at han har gjort det. Da vi kommer til middag kl.20.00 har ikke denne reservasjonen blitt endret, men det ordnet seg allikevel.
I tillegg til dette får vi ikke informasjon om frokosttider, sted, romlokasjon eller info om spa-avdeling. Kun et rom-kort i hånda ved begge innsjekkingene.
Begge rommene var "slitne", i sutien var ikke badekaret vasket godt nok (så ut som såpe-kant rundt badekaret fra tidligere bad), TVen fungerte ikke og det var potetgull, nøtter ol. liggende i gangene utenfor rommene.
Ingenting å utsette på spa-avdelingen, god service, hyggelig personalet, fine fasiliteter. Fjellet-restaurant (som det viste seg serverte buffet den dagen) var helt supert. God service, hyggelig personalet og god mat.
Ser at det er mange som har kommentert de samme tingene som jeg her også påpeker, og synes det er trist at hotellet ikke fortar seg noe ang. dette. Da hotellet i seg selv er fint, og lokasjonen ypperlig for fjellvandrere som oss selv ;)