Sjekket inn for 4 netter. Beliggenheten er flott og frister til turer i natur. Hotellet et veldig populært for barnefamilier og det var flere med hunder her. Gratis parkering er veldig bra. Hotellet er stort, så det kan virke som en labyrint i starten, men man blir fort kjent. Var ikke inne på spa men inngangspartiet ga et veldig fristende inntrykk. Fikk ikke teste mat eller service.
Rommet , et vanlig dobbeltrom, var altfor lite og mørkt. Fransk balkong hadde dører som nesten satt fast, var redd de skulle bli ødelagt når jeg måtte bruke makt. Dessverre var naboens balkong på utsiden og laget for mye støy, så dørene forble lukket. Møblene var av billig IKEA sort. De vr svartmalte når de var nye, men nå slitte og så klare ut for utskiftning. Dårlig med belysning i rommet, og det var ingen kjøleskap til å holde vann og forfriskninger kaldt. Sengen ble ikke prøvd. Jeg er usikker på renholdet. Veggene på rommet bar preg av mange gjester. Glassdør i dusjen var ikke veldig gjennomsiktig i nedre del og gummilist var brun og møkkete. Ellers virket rom og seng rent og bra vasket.
Forsøkte å oppgradere, men det var ikke andre rom, eller oppgradering mulig i dag. Pga stor misnøye med rommet, valgte jeg å avlyse besøket etter 1,5 timer.
Resepsjonisten var overrasket over at jeg sjekket ut samme dag men han spurte aldri om hvorfor.
Når hotellrommet gir stor misnøye, blir hele oppholdet ødelagt og det lar seg ikke gjøre å gi bedre karakter desverre.