Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 285
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 256
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 29.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
USD 285
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
eDreamsUSD 256
PricelineUSD 256
FindHotelUSD 255
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 210)
Filtrer anmeldelser
1 210 resultater
Vurdering fra reisende
449
339
221
130
71
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
449
339
221
130
71
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4449 av 1 210 anmeldelser
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Jeg booket meg en suite for en natt i august. Bildene på nettsiden er tiltalende, og forhåpningene var store. Like før jeg dro sjekket jeg Tripadvisor, og der fant jeg svært mange negative omtaler. Jeg må
ærlig si at jeg ble skeptisk til oppholdet etter å ha lest på Tripadvisor. Konklusjonen min er vel at de som er fornøyde ikke legger igjen en anmeldelse, fordi jeg kjenner meg ikke igjen i omtalene som nylig er gitt. Eventuelt har hotellet gått inn for forbedring, og klart det med glans. Suiten var ren og pen, ingen slitasje av betydning og meget romslig. Badekar på soverommet med store vinduer ut mot naturen var helt herlig. Jeg ble møtt med god service i resepsjonen. Kjøpte pizza i pizzeriaen. Pizzaen var helt Ok. Fikk tidspunkt for frokost grunnet smittevern. Nydelig frokost buffet! Det eneste jeg kan sette fingeren på er at verandaen utenfor rommet ikke ordentlig med møbler, kun et bord uten nytte. Så et par stoler der hadde vært på sin plass. Alt i alt veldig fornøyd! Har allerede anbefalt stedet videre.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, DokkenT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Lindqvist, Gjestetjenester/resepsjon på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Takk for en fantastisk tilbakemelding.

Vi er svært glad for at dere hadde et fint opphold, møbler på verandaene skal vi ta en gjennomgang på.

Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Oppholdet på Norefjell ble dessverre ingen god kulinarisk opplevelse. Vi kjøpte pizza i pizzeriaen første kvelden, men en tørr ferdigbunn og smakløs/fraværende saus imponerte ikke. Dagen etter fulgte en langt under snittet hotellfrokost, men det som skuffet mest var bufféten på kvelden. Dårlig utvalg (tørr lasagne, slapp fisk, seigt kjøtt og diverse puddinger til dessert) og ikke i det hele verdt prislappen på 455,- per pers.

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, Sottogsurt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Lindqvist, Gjestetjenester/resepsjon på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2020

Takk for at du besøkte Norefjell Ski og Spa, vi setter stor pris på din tilbakemelding.
Synd å se at vi ikke klarte å levere mat som stod til forventningene, dette jobber vi nå med å forbedre.

Hjertelig velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Greit opphold, hadde kjøpt hotellpakke så fikk ett dårlig rom nederst, rommet var mørkt og lite. Hadde terrasse men ingen møbler ! Selve anlegget ligger fint til i terrenget med mange fine turmuligheter.
Frokost var veldig bra med god hjemmelaget eggerøre og godt pålegg.
Vi kjøpte middags buffe på kvelden som var skuffende, lite utvalg og dårlig mat, hadde forventet bedre med en pris på 495 PR person uten drikke .
Hadde ett greit opphold men reiste hjem en dag før tiden.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Elinber
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Lindqvist, Gjestetjenester/resepsjon på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Takk for at du besøkte Norefjell Ski og Spa, vi setter stor pris på din tilbakemelding.
Synd å se at ikke rommet og buffeten stod til forventningene og vi skal jobbe med å forbedre dette.

Hjertelig velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Sjekket inn for 4 netter. Beliggenheten er flott og frister til turer i natur. Hotellet et veldig populært for barnefamilier og det var flere med hunder her. Gratis parkering er veldig bra. Hotellet er stort, så det kan virke som en labyrint i starten, men man blir fort kjent. Var ikke inne på spa men inngangspartiet ga et veldig fristende inntrykk. Fikk ikke teste mat eller service.

Rommet , et vanlig dobbeltrom, var altfor lite og mørkt. Fransk balkong hadde dører som nesten satt fast, var redd de skulle bli ødelagt når jeg måtte bruke makt. Dessverre var naboens balkong på utsiden og laget for mye støy, så dørene forble lukket. Møblene var av billig IKEA sort. De vr svartmalte når de var nye, men nå slitte og så klare ut for utskiftning. Dårlig med belysning i rommet, og det var ingen kjøleskap til å holde vann og forfriskninger kaldt. Sengen ble ikke prøvd. Jeg er usikker på renholdet. Veggene på rommet bar preg av mange gjester. Glassdør i dusjen var ikke veldig gjennomsiktig i nedre del og gummilist var brun og møkkete. Ellers virket rom og seng rent og bra vasket.

Forsøkte å oppgradere, men det var ikke andre rom, eller oppgradering mulig i dag. Pga stor misnøye med rommet, valgte jeg å avlyse besøket etter 1,5 timer.

Resepsjonisten var overrasket over at jeg sjekket ut samme dag men han spurte aldri om hvorfor.

Når hotellrommet gir stor misnøye, blir hele oppholdet ødelagt og det lar seg ikke gjøre å gi bedre karakter desverre.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, VikingTour
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Lindqvist, Gjestetjenester/resepsjon på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei og takk for din tilbakemelding,
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å bidra med å gjøre oss bedre. Lei oss for at rommet ikke stod til forventningene, vi har hatt stor etterspørsel i sommer så synd at vi ikke kunne gi deg en oppgradering denne gangen. Resepsjonisten burde ha spurt om hvorfor du ønsket å dra samme dag, dette er tatt videre så vi i fremtiden kan bli bedre.

Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Først ble vi møtt av en svært lite hyggelig ansatt i resepsjonen ved innsjekk. Generelt var de ansatte lite serviceminded, sure og lite behjelpelig. Spaavdelingen var overfylt av mennesker. Dette medførte at man satt i minst 30 minutter kø for å i det hele tatt benytte spaet’s andre fasiliteter enn dusjene i garderoben. Selv massasjen har hotellet klart å rote med bestillingen og gitt oss separat massasje istedenfor parmassasje som var bestilt. Massøren skal ha for ekstremt god og profesjonell behandling.
Bufféen var langt ifra innenfor retningslinjene som er gitt for coronatiltak. Det var både altfor mye mennesker i samme rom, og selve bufféen var en smittebombe i seg selv, med fri tilgang og mat som lå åpent for bakterier.
Hotellet hadde mest sannsynlig blitt stengt på dagen om det ble sjekket for opprettholdelse av coronatiltak. Kommer ikke tilbake som betalende gjest.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Traveltheplan3t
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Lindqvist, Gjestetjenester/resepsjon på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei og takk for din tilbakemelding,
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å bidra med å gjøre oss bedre. Meget beklagelig at vi ikke klarte å levere på service, SPA og middag. Vi klarte rett og slett ikke å planlegge for den enorme etterspørselen i sommer og det må vi bare beklage. Når det kommer til buffeten er denne satt opp i henhold til myndighetenes råd for smittevern. Lei oss for at vi ikke leverte til forventningene denne gangen, hjertelig velkommen tilbake til oss under andre omstendigheter.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser