Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 261
Vis tilbud
Hotels.com
USD 261
Vis tilbud
Booking.com
USD 254
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 29.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
eDreamsUSD 254
TravelocityUSD 261
CheapTicketsUSD 261
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 210)
Filtrer anmeldelser
1 210 resultater
Vurdering fra reisende
449
339
221
130
71
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
449
339
221
130
71
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4045 av 1 210 anmeldelser
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Norefjell Ski & Spa kunne vært er flott høyfjellshotell med fokus på norsk mat laget av gode norske råvarer, gjerne også lokale råvarer. I stedet er det kun beliggenheten og servicen i resepsjonen som trekker besøket opp.
Frokostbuffeen er enkel, med billige råvarer. Buffeen på enhver danskebåt er langt bedre. Mangelen på norske råvarer både på frokost og middagsbuffeen var påfallende. Desserten var svært skuffene.
Vi oppgraderte rommet til en leilighet med god plass. Velutstyrt kjøkken, men dårlig renhold. Fant en brukt snuspakke på nattbordet, et ihjelslått insekt på veggen og søl på listen under kjøkkeninnredningen.
Beliggenheten trekker opp, fjellområdet er vakkert og en lengre vandring i fjellet anbefales. Vi benyttet ikke spaanlegget.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, anitab637
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Lindqvist, Gjestetjenester/resepsjon på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2020

Takk for din tilbakemelding, det setter vi stor pris på.
Veldig beklagelig at du var skuffet over besøket i restauranten vår. Vi jobber nå med å finne løsninger slik at matkvaliteten blir forbedret. Hyggelig at beliggenheten og service i resepsjonen stod til forventningene. Vi tar alle deres punkter til etterretning og er takknemlige for tilbakemeldingen slik at vi kan gjøre ting bedre i fremtiden.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. september 2020

En liten GetAWay-helg med kona - fjelltur, god mat og SPA. Norefjell er et helt greit hotell og bra SPA. Dyrt - både natta, SPA-behandling og mat/drikke. Med så mange bygg og ulike områder, kunne det gjerne ha vært flere «fellesarealer» utenom lobbyområdet.

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, Kjelvi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Lindqvist, Gjestetjenester/resepsjon på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2020

Takk for at du besøkte Norefjell Ski og Spa, vi setter stor pris på din tilbakemelding.

Hjertelig velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2020 via mobile enheter

Kjempe bra hotell, flotte rom(Villa suite anbefales).
Restauranten hadde en meget fin, innholdsrik og god buffet, hvor alle forhåndsregler vedrørende korona var tatt.
Hyggelig personale og en fantastisk SPA avdeling.
Perfekt beliggenhet i flott tur område.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, bjaberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Lindqvist, Gjestetjenester/resepsjon på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Takk for at du besøkte Norefjell Ski og Spa.
Vi er veldig glad for at du hadde et fint opphold,

Hjertelig velkommen tilbake til oss

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2020 via mobile enheter

Serviceinnstilt personale, utrolig fin og praktisk suite, god frokost, og en kjempedeilig SPA-avdeling. Eneste minuset er at SPA-et har litt liten kapasitet, da man gjerne ønsker SPA når man er på et SPA-hotell. Vet inngang er forbeholdt de som kjøper behandling, men det er en kjensgjerning at mange nok forventer tilgang når man har booket inn på et SPA-hotell!
Gleder oss til å komme tilbake til vinteren og stå på ski, hotellet ligger nydelig til på fjellet:)

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, solvienlilly
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Lindqvist, Gjestetjenester/resepsjon på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Takk for en fantastisk tilbakemelding.

Vi er svært glad for at dere hadde et fint opphold hos oss, hyggelig at personalet, frokosten og SPA-avdelingen gjorde et godt inntrykk.

Vi jobber nå med å finne nye løsninger for å bedre kapasiteten slik at flere gjester kan benytte seg av spa-avdelingen.

Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Jeg booket meg en suite for en natt i august. Bildene på nettsiden er tiltalende, og forhåpningene var store. Like før jeg dro sjekket jeg Tripadvisor, og der fant jeg svært mange negative omtaler. Jeg må
ærlig si at jeg ble skeptisk til oppholdet etter å ha lest på Tripadvisor. Konklusjonen min er vel at de som er fornøyde ikke legger igjen en anmeldelse, fordi jeg kjenner meg ikke igjen i omtalene som nylig er gitt. Eventuelt har hotellet gått inn for forbedring, og klart det med glans. Suiten var ren og pen, ingen slitasje av betydning og meget romslig. Badekar på soverommet med store vinduer ut mot naturen var helt herlig. Jeg ble møtt med god service i resepsjonen. Kjøpte pizza i pizzeriaen. Pizzaen var helt Ok. Fikk tidspunkt for frokost grunnet smittevern. Nydelig frokost buffet! Det eneste jeg kan sette fingeren på er at verandaen utenfor rommet ikke ordentlig med møbler, kun et bord uten nytte. Så et par stoler der hadde vært på sin plass. Alt i alt veldig fornøyd! Har allerede anbefalt stedet videre.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, DokkenT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Lindqvist, Gjestetjenester/resepsjon på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Takk for en fantastisk tilbakemelding.

Vi er svært glad for at dere hadde et fint opphold, møbler på verandaene skal vi ta en gjennomgang på.

Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser
<