Fancy suite (for 10-15 år siden) med stilig belysning som får kåken til å se flott ut, dessverre har denne belysningen motsatt virkning når det gjelder mennesker i 50-åra.
PLUSS: flott skitilbud, spa, beliggenhet, solvendt balkong, badekar med utsikt (!!), bra persienner, grei seng på hovedsoverommet (men ganske vonde køyesenger på det andre soverommet), inneholder det meste. Maten smakte bedre enn forventet ut fra hvordan vi opplevde standarden ellers.
MINUS:
1. SKITTENT! Kopper & kar var så fettete at de måtte vaskes før bruk, sneiper på balkongen, lodotter på gulvet, inntørkede flekker på teppet, sur lukt på badet og det var faktisk brune flekker i bunn av toalettet. Det er faktisk det verste vi har sett på et hotellrom, og helt uakseptabelt.
2. Slitt. Problemer med alle dører og skapdører. Utslitt sofa uten ryggputer.
3. Frokostkaos. Rot på bodene, tomt for «alt», nesten ingen ansatte å se, EN ENESTE KAFFEMASKIN på deling på xxx antall gjester!
4. Fullstendig informasjonskaos. Tanken bak det det digitaliserte hotellkonsptet er god, men vi finner ikke nødvendig informasjon om hvordan ting fungerer i praksis - hverken på nett, i resepsjonen eller på rommet.