Magneth
Oslo, Norge
Anmeldelse av Norefjell Ski & Spa
3,0 av 5 boblerAnmeldt 30. juli 2024via mobile enheter
Romtips: Styr unna restauranten 815
Ingebjørg Foss, Gjestetjenester/resepsjonNorefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 4 uker siden
Hei Magneth,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding på oppholdet ditt og din opplevelse.

Jeg er lei meg for at du ikke syntes prisen reflekterer verdien av vår restaurant, og vi tar dette med oss som en konstruktiv tilbakemelding. Ellers er jeg glad du syntes servicen og betjeningen er bra! Igjen, takk for tilbakemeldingen.

3.1 km fra Norefjell Ski & Spa
    43.7 km fra Norefjell Ski & Spa
    48.7 km fra Norefjell Ski & Spa
    Se flere hoteller i Noresund
    Anmeldt 29. juli 2024

Norefjell Ski og Spa har vært og er vår mest verdifulle uke hvert år (i år 9ende året) for samling av storfamilien. Leilighetene er bra utstyrt, rimelig bra vedlikeholdt og området samt hotellet har bra utvalg av aktiviteter for alle aldre.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
    Takk, Dag Filip E
    Ingebjørg Foss, Gjestetjenester/resepsjon på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4 uker siden

Hei Dag,

Tusen hjertelig takk for en så fin tilbakemelding etter mange opphold hos oss. Jeg er glad for at dere fortsetter og bo hos oss og fortsatt syntes service og opplevelsen er like bra, selv etter 9 år! Vi ønsker deg og familien hjertelig velkommen tilbake forhåpentligvis en 10-ende gang til året.

Anmeldt 23. juli 2024 via mobile enheter

Flott anlegg, rene og velholdte rom, magisk fint spaanlegg. Litt langt fra allfarvei, noe kronglete adkomst med div. bompenger men vel verdt besøket. God, tiltalende og variert frokost. Ser ut som det er flotte turmuligheter i nærområdet, både for sykling og til fots.
    Jeg kommer gjerne igjen.

Romtips: A la carte- restauranten var stengt da vi var der (fellesferie).
    Takk, bodiln614

Hei Bodiln614,

Takk for tilbakemeldingen og takk for de fine ordene om hotellet og frokosten. Dette setter vi pris på og vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 14. juli 2024

I 2024 både skal og bør det være fokus på å redusere matsvinn, men ikke på et slikt nivå at det går på matsikkerheten. Under frokosten opplevde vi:
    - 4 åringen fikk melk som var sur fra dispenser
    - Smoothie gitt til 4åring og 9åring var råtten, enten stått for lenge eller laget på bedervet frukt.
    - Spekeskinke luktet veldig surt ( turte derfor ikke smake, men det luktet bedervet kjøtt)
    - Acocado smakte råttent.

Maten ellers god,og feil kan skje, men midt på sommeren med såpass mange gjester så er fire dårlige ting under samme frokost litt mye.

Takk, Marita L

Hei 430Maritav,

Takk for tilbakemelding på maten til frokosten. Jeg er lei meg for at dette var det du opplevde under ditt opphold. Dette har blitt sendt videre til restaurantsjef og undersøkt. Kan jeg spørre om du informerte de ansatte da dette ble oppdaget? Ta gjerne kontakt.

Anmeldt 12. juni 2024

Alt var greit. Vi dro før sommer sesongen så restauranten var ikke åpen men matbaren var åpen. Veldig grei enkel mat der, ikke noe fancy. Var deilig stille og rolig. Var et firma selskap der samtidig som oss og ellers veldig få.

Dato for oppholdet: juni 2024
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
    Takk, Pauli2711
    Kristin Bakkeby, Gjestetjenester/resepsjon på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juni 2024

Hei Pauli

Så fint å se at dere hadde det fint her hos oss.
    Håper vi ser dere igjen her på Norefjell snart

Anmeldt 25. mai 2024

Dette hotellet er veldig stort og det føltes som om vi var på et enormt flyplass: kaotisk og støyfullt! Personallet var lite imøtekommende, hadde språkproblemer og burde ha gått på språk, smile og service kurs. Det var lange køer både ved innjekk og utsjekk. Ingen i resepsjonen ønsket oss hverken velkommen ved ankomst, eller takket for besøket ved avreise.
    Jeg bestilte en suite med bad med badekar, og betalte for to dager det man vannligvis betaler for en uke på et vanlig 4* hotell. Men, mannen min hadde bursdag og jeg ville glede han med et flott rom.
    Vi fikk ikke en suite men en leilighet med stort kjøkken. Badet var lite og trangt og badekaret var i et hjørnet av soverommet. Det var umulig å bade der - vannet rant på gulvet og vi skjønte at det var mer ment som pynt. Det burde vi har fått vite på forhånd. I frokost salen var det helt kaos - det var nesten ingen ledig bord , og det lå skittne tallerkner på mange bord og mye mat på gulvet. De få frokostansatte var mest opptatt med å fylle på varene og ikke ryddet fra bordene eller gulvet.

Merkelig at det var bord og time bestilling for middag ( middagsalen var nesten helt tom ), men ikke for frokost hvor det så ut som om alle kom samtidig.

Det mest irriterende på hotellet var lukten av teppene i gangen som var tilgriset av hundeavføring. Det var tydeligvis ingen grense for hvor mange hunder det var tillatt på dette hotellet - og det var mange!
    Renholdet var i samsvar med servicen.

Det få høydepunktene som utsikten fra rommet, bassenget og et hyggelig peishjørne i baren er ikke nok for at vi skulle komme tilbake.

Romtips: Bestill helelr en hytte.
    Dato for oppholdet: mars 2024
    Takk, sophiekielland
    Kristin Bakkeby, Gjestetjenester/resepsjon på Norefjell Ski & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juni 2024

Hei Sophiekielland

Det er trist å se at du var så misfornøyd med oppholdet ditt her hos oss.
    Vårt personal er veldig service innstilte og imøtekommende så hva som har skjedd her er vanskelig å si.
    Det må vi bare beklage på det sterkeste.

Vi har ingen suiter med badekar på badene, men har unike rom med badekar på hovedsoverommet.
    Noe som kommer godt frem på bilder på våre hjemmesider.

Vi tar alle tilbakemeldinger på alvor og jobber hele tiden med å bli bedre i alle ledd.

Vi er stolte av at våre gjester kan ta med sine kjæledyr til vårt hotell, og i spesielle tider av året er det mange hunder her.
    Men vi gjør alltid vårt beste for at renholdet på hele hotellet skal være på topp uansett hvilke gjester vi har.

Håper du vil prøve oss ved en senere anledning og at du da får et positivt opphold.