Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk skisenter!

Har stått på ski her helt siden ungdomstiden, og blir aldri lei av å kjøre de flotte velpreparerte... les mer

Anmeldt 18. april 2020
jans0der
,
Oslo, Norge
Overraskende bra!

Jeg har ikke stått her på 15 år, men ble overrasket over hvor gode bakkene var i forhold til... les mer

Anmeldt 21. desember 2018
AndreAnkerHansen
,
Drøbak, Norge
via mobile enheter
Les alle 73 anmeldelsene
  
Anmeldelser (73)
Filtrer anmeldelser
73 resultater
Vurdering fra reisende
16
41
10
3
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
16
41
10
3
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 73 anmeldelser
Anmeldt 21. desember 2018 via mobile enheter

Jeg har ikke stått her på 15 år, men ble overrasket over hvor gode bakkene var i forhold til snøforholdene. Bra prepping og god lunsj i bakken. Gode stolheiser med varme i setet og plexiglass for vindskjerming på den ene heisen. Absolutt gøy å stå her når det er lite folk!

Dato for opplevelse: desember 2018
1  Takk, AndreAnkerHansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mars 2018 via mobile enheter

Norefjell Skisenter er et flott sted for å stå ski! Mange løyper, fra enkle og flate til krevende heng. God kapasitet i heisene. Kommer tilbake!

Dato for opplevelse: mars 2018
1  Takk, HCMy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mars 2018 via mobile enheter

Et veldig flott skisenter med kjempebra snøforhold. Her er det mange bakker og heiser slik at man kan variere fra lett til krevende bakker

Dato for opplevelse: februar 2018
2  Takk, Johnny_Soleng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mars 2018 via mobile enheter

Stort område med mange heiser og bakker. Lange nedfarter og godt merkede løyper. Utrolig godt preparert og flott forhold nå.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, Jens Petter S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. desember 2017

Ny 6 seter på plass fra mellomstasjonen og opp på fjellet. Herlig heis med stor kapasitet. Varme i setene og beskyttelse foran gjør at den tidligere forblåste toseteren nå er historie. Ny heis, nytt kunstsnøanlegg og utvidede løyper gjør mellomområdet virkelig godt egnet for familier. Enklere adkomst til og fra Bøster er også bonus.

Dato for opplevelse: desember 2017
1  Takk, Atle_Larsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser