Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
eDreams
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (217)
Filtrer anmeldelser
217 resultater
Vurdering fra reisende
169
44
2
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
169
44
2
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3742 av 217 anmeldelser
Anmeldt 15. januar 2019

Veldig veldig god mat (både frokost, lunsj og middag) i veldig koselig restaurant og topp service. Men «suitene» er veldig små, og skrå tak, feks ikke mulig å stå på do. Det er også veldig lytt mellom suite 2 og 3, og mot restauranten. Når det er sagt er de koselige og fin utsikt, men innredet mer med tanke på styling enn hva som er praktisk. Eksempel en vegghengt bokhylle i en veldig trang gang og overmøblert.

Romtips: Suite 2 og 3 har skrå tak, og egner seg dårlig for høye mennesker.
Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Dream43566161143
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2018

Vi hadde et flott opphold i Storhytta for vår avdeling i november 2018. Alt sto til forventningene, og hytta var velutstyrt og hyggelig pyntet til jul. Vi vil ikke nøle med å komme tilbake, eller å anbefale andre å leie hos NorefjellHytta Restaurant & Overnatting

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Voyager14268823343
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. november 2018

Utrolig koselig restaurant, lite og intimt. Hyggelig betjening som viste god service. Veldig god mat. Spennende at menyen ikke er kjent på forhånd. Hit kommer jeg veldig gjerne tilbake. De varmeste anbefalinger.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Nomad60731377998
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Sjarmerende hytteaktig rom, deilig 5 retters middag, trivelig personal. En annerledes hytteopplevelse som anbefales. Vi fikk desverre ikke glede av utsikten da det var tykk tåke hele oppholdet. Rolig midt i uken, kun oss og et annet par.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, iverchi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2018

Vi sitter igjen med gode minner etter overnatting på Norefjellhytta. Super 5 retters middag med vinpakke. Frokosten står heller ikke tilbake for noe. Upåklagelig service ved begge måltider!Vi valgte minisuite i 1. etasje og var godt fornøyd med rommet. Solid innredning og solid inntrykk. En nedside var at det var kjølig på badet og at det forble kjølig selv etter å ha justert på termostaten.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Beito-Hale
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser