Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
eDreamsUSD 563
PricelineUSD 563
Agoda.comUSD 562
TripadvisorUSD 563
Expedia.com
Hotels.com
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (217)
Filtrer anmeldelser
217 resultater
Vurdering fra reisende
169
44
2
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
169
44
2
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 217 anmeldelser
Anmeldt 9. juli 2020

Vi tok en juni-tur til fjells, og ble meget positivt overrasket over både rommet og maten her. Rommet med bad, peis og badstue var romantisk og sjarmerende. Nydelig utsikt. Maten var god, og frokosten enestående. Anbefales året rundt :-)

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, margarethB5129NC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. februar 2020

Fantastisk langhelg med overnatting i suite. Service på høyt nivå. Deilig avslappende atmosfære med hyggelig interiør. Rent, pent og delikat. Nydelig anrettet og smakfull mat både til frokost, lunsj og middag. 5-retters middag med vinpakke anbefales. Vi kommer tilbake!

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Afterskicollection
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. januar 2020 via mobile enheter

Var her med min søster til lunch i skibakken. Trodde dette skulle være kjempefint, men vi ble veldig skuffet. Spiste Fjellsnack og Pulled Lam. Maten var dyr, var ikke veldig god og vi gikk derfra sulten. Neste gang går vi for et annet alternativ.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Karen S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. januar 2020 via mobile enheter

Vi var på stedet, 4 av oss, og de tre andre spiste en suppemeny. De var fornøyd. Jeg spiste en tapas, som skulle inneholde lokal mat. Først begrepet Tapas betyr egentlig en rekke småretter, her var forskjellige smaker rotet sammen, og ingenting av dette hadde noe lokalt tilsnitt. Tre kjøttbiter midt oppi det hele var smaksmessig godt kamuflert slik st jeg ikke merket smaken av bedervet kjøtt før jeg svelget det hele. Det fikk jeg betale for senere på kvelden. Osten i denne miksen, var god, men siden man hadde blandet det hele sammen, med mye surt, var også dette en skuffelse. Jeg synes kjøkkenet bør lære seg hvilken lokal mat man finner i dalen nedenfor, og skal man servere tapas, bør man klare å skille de forskjellige smaker, og ikke rote det hele sammen. Kjøtt som gir gjestene magesjau noen timer etterpå, er heller ingenting man setter pris på. Betjeningen var både hyggelig og imøtekommende, men for min del, blir det neppe mer av det de kaller Tapas, for det er ikke hva de serverer.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, OleHammerfest
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. januar 2020

Ypperlig matservering med kokk!
God service.
Gode senger, god plass på hytta. Alle muligheter for avslapning og bruk til konferanse.
Litt vanskelig å finne riktig avkjøring i mørket.
Håper å kunne reise tilbake en gang.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, X4939BOmari
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser