Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
erikhope
Bærum, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 19. aug. 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Bli belønnet med One Key
  • Strawberry Hotels
    kr 1 800
  • Expedia.com
    kr 1 617
  • Booking.com
3.1 km fra NorefjellHytta Restaurant & Overnatting
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Vio.com
  • Expedia.com
5.7 km fra NorefjellHytta Restaurant & Overnatting
Gratis parkering
Ved stranden
    1.4 km fra NorefjellHytta Restaurant & Overnatting
    kr 1 823
    Fullt refunderbart
    Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Algotels
    24.6 km fra NorefjellHytta Restaurant & Overnatting
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    • Hotels.com
    • Official Hotel
      kr 1 431
    • Expedia.com
      kr 1 518
    36.8 km fra NorefjellHytta Restaurant & Overnatting
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    kr 1 387
    Fullt refunderbart
    Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Expedia.com
      kr 1 387
    38.0 km fra NorefjellHytta Restaurant & Overnatting
    Gratis Wi-Fi
    Bar/lounge
    • Hotels.com
    • ZenHotels.com
      kr 1 804
    • Vio.com
    38.2 km fra NorefjellHytta Restaurant & Overnatting
    Gratis Wi-Fi
    Bar/lounge
    kr 1 824
    kr 1 757
    Fullt refunderbart
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Expedia.com
      kr 1 757
    42.7 km fra NorefjellHytta Restaurant & Overnatting
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    45.6 km fra NorefjellHytta Restaurant & Overnatting
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Bli belønnet med One Key
    • eDreams
    • Vio.com
    • Expedia.com
    0.0 km fra NorefjellHytta Restaurant & Overnatting
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Noresund
    Anmeldelser (227)
    Filtrer anmeldelser
    227 resultater
    Vurdering fra reisende
    179
    44
    2
    2
    0
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    179
    44
    2
    2
    0
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    2328 av 227 anmeldelser
    Anmeldt 9. juli 2020

    Vi tok en juni-tur til fjells, og ble meget positivt overrasket over både rommet og maten her. Rommet med bad, peis og badstue var romantisk og sjarmerende. Nydelig utsikt. Maten var god, og frokosten enestående. Anbefales året rundt :-)

    Dato for oppholdet: juni 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
    Takk, margarethB5129NC
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 10. februar 2020

    Fantastisk langhelg med overnatting i suite. Service på høyt nivå. Deilig avslappende atmosfære med hyggelig interiør. Rent, pent og delikat. Nydelig anrettet og smakfull mat både til frokost, lunsj og middag. 5-retters middag med vinpakke anbefales. Vi kommer tilbake!

    Dato for oppholdet: februar 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, BUEHA
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 30. januar 2020 via mobile enheter

    Var her med min søster til lunch i skibakken. Trodde dette skulle være kjempefint, men vi ble veldig skuffet. Spiste Fjellsnack og Pulled Lam. Maten var dyr, var ikke veldig god og vi gikk derfra sulten. Neste gang går vi for et annet alternativ.

    Dato for oppholdet: januar 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, Karen S
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 25. januar 2020 via mobile enheter

    Vi var på stedet, 4 av oss, og de tre andre spiste en suppemeny. De var fornøyd. Jeg spiste en tapas, som skulle inneholde lokal mat. Først begrepet Tapas betyr egentlig en rekke småretter, her var forskjellige smaker rotet sammen, og ingenting av dette hadde noe lokalt tilsnitt. Tre kjøttbiter midt oppi det hele var smaksmessig godt kamuflert slik st jeg ikke merket smaken av bedervet kjøtt før jeg svelget det hele. Det fikk jeg betale for senere på kvelden. Osten i denne miksen, var god, men siden man hadde blandet det hele sammen, med mye surt, var også dette en skuffelse. Jeg synes kjøkkenet bør lære seg hvilken lokal mat man finner i dalen nedenfor, og skal man servere tapas, bør man klare å skille de forskjellige smaker, og ikke rote det hele sammen. Kjøtt som gir gjestene magesjau noen timer etterpå, er heller ingenting man setter pris på. Betjeningen var både hyggelig og imøtekommende, men for min del, blir det neppe mer av det de kaller Tapas, for det er ikke hva de serverer.

    Dato for oppholdet: januar 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    2  Takk, Ole Martin R
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 23. januar 2020

    Ypperlig matservering med kokk!
    God service.
    Gode senger, god plass på hytta. Alle muligheter for avslapning og bruk til konferanse.
    Litt vanskelig å finne riktig avkjøring i mørket.
    Håper å kunne reise tilbake en gang.

    Dato for oppholdet: januar 2020
    Reisetype: Reiste på forretningsreise
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
    1  Takk, X4939BOmari
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser